۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
11:57
کد خبر : 9364968
۱۱:۴۶

۱۴۰۰/۰۵/۲۵
کارشناس دینی و مذهبی:

اخلاص و معنویت اوجِ عظمت واقعه کربلا بود

حجت الاسلام مسلم رئیسی، گفت: اوج عظمت واقعه کربلا و در راستای آن دفاع مقدس، معنویت و اخلاص بود.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام مسلم رئیسی، در جمع بسیجیان فرهنگی لاران، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، گفت: اوج عظمت واقعه کربلا و در راستای آن دفاع مقدس، معنویت و اخلاص بود.اوج عظمت واقعه کربلا همچون دفاع مقدس، معنویت و اخلاص بود

رئیسی، نمونه بارز حادثه کربلا در عصر معاصر را دفاع مقدس دانست و افزود: در دفاع مقدس نیز رزمندگان با تکلیف مداری، معنویت و ولایتمداری جان خود را در طبق اخلاص نهاده و پرچم دین و اسلام را برافراشته نگاه داشتند.

وی تصریح کرد: درس شهدا و امام حسین(علیه السلام) برای امروز ما درس عزت است و راه عزت تنها اتصال به خداست نه کدخدا.

فرهنگیار ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد، در ادامه با بيان اينكه اخلاص مراتبی دارد كه نخستين مرتبه آن معامله با خداوند متعال است، از نماز، روزه، جهاد، خمس و زكات به عنوان وسايلی برای رسيدن به بهشت نام برد كه معامله با خداوند بلندمرتبه است.

وی، با بيان اينكه مرتبه ديگر اخلاص بذل است، تفاوت بذل و بخشش را مطرح كرد و تصریح کرد: آنچه را می ‌بخشيم مقدار آن را به شمارش می‌آوريم، اما بذل آن است كه انسان هرچه دارد می ‌بخشد و مرتبه اخلاص امام حسين (علیه السلام ) نيز بذل بود كه هرآنچه داشت در راه خداوند ایثار كرد.

ضمنا فرمانده حوزه شهید مطهری لاران گفت: این نشست که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار گردید، با روضه خوانی و مدیحه سرایی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) و سینه زنی عزاداران حسینی همراه بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید