۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
19:01
کد خبر : 9366448
۱۸:۴۵

۱۴۰۰/۰۵/۳۰
بیگی خبر داد:

۸۶ درصد معلمان تاکنون علیه کرونا واکسینه شدند

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از واکسیناسیون ۸۶ درصد از معلمان در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد محسن بیگی گفت: مرحله اول واکسیناسیون معلمان از ۵ مرداد آغاز شد و در این مدت ۷۶ درصد از معلمان دُز اول واکسن را دریافت کردند. 
 
بیگی افزود: واکسیناسیون ۱۰ درصد از معلمان نیز به دلایل حضور در انتخابات ریاست جمهوری و یا حضور در ارگان‌های خاص نیز زودتر از واکسیناسیون عمومی معلمان آغاز شد که این میزان نیز شامل ۱۰ درصد از معلمان می‌شود و در مجموع ۸۶ درصد از معلمان تاکنون واکسینه شدند.
 
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: واکسیناسیون دُز دوم معلمان از پنجم و یا ششم شهریور آغاز می‌شود و همه معلمان تا قبل از آغاز سال تحصیلی واکسینه خواهند شد.
 
بیگی تاکید کرد: واکسیناسیون شامل واکسن‌های سینوفارم، برکت و استرازنکا می‌باشد و شامل همه معلمان از معلمان رسمی و غیر رسمی خواهد بود.
 
وی خاطر نشان کرد: معلمانی که واکسن استرازنکا را انتخاب کرده و دُز اول آن را در مرداد دریافت کردند دُز دوم آن را در مهرماه دریافت خواهند کرد.
 
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: هر چند واکسیناسیون معلمان اختیاری است، اما ما به معلمان تاکید می‌کنیم که واکسیناسیون را حتماً انجام دهند تا در صورت حضوری شدن مدارس مشکلی برای حضور در مدرسه نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید