۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:15
کد خبر : 9367862
۱۴:۵۳

۱۴۰۰/۰۶/۰۴
فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور بیان کرد:

اعزام پزشک و بهیار به آبادان

فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور خبر از اعزام پزشک و بهیار به آبادان داد
سرتیپ پاسدار احمد خادم سیدالشهدافرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور اظهار داشت: باتوجه به مشکلات موجود و کمبود کادر درمان در شهرستان آبادان، برنامه ریزی لازم برای اعزام ۵۰ پزشک، بهیار و نیروی متخصص به دانشگاه علوم پزشکی آبادان انجام شده است.

وی افزود: تاکنون ۳۳ نفر از کادر درمانی مذکور به این شهرستان اعزام شده و در روز‌های آینده نیز سایر نیرو‌های متخصص و کادر درمان برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی آبادان اعزام خواهند شد.

فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور گفت: نشستی با فرمانده نیروی زمینی و مسئولان وزارت بهداشت و مسئولان خوزستان در زمینه تامین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز برگزار شد که امید است بتوانیم در این زمینه از کادر درمان حمایت‌های بیشتری داشته باشیم.

وی بیان کرد:علاوه بر خوزستان تعدادی بهیار به استان کهگیلویه و بویراحمد اعزام شده و در استان لرستان از جمله شهرستان بروجرد نیز نقاهتگاه‌هایی برای بیماران مبتلا به کرونا برپا شده است.

سرتیپ پاسدار خادم سیدالشهدا عنون کرد: در شهرستان‌های بهبهان، دزفول و آبادان نیز نقاهتگاه‌هایی برای کمک به مجموعه بیمارستان‌های این مناطق دایر شده و در بیمارستان بقایی نیز هفت تخت آی سی یو و یک بخش کرونا در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم برای عبور از پیک پنجم کرونا ادامه داد: از آنجا که واکسن تا اندازه زیادی در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا موثر است لذا انتظار می‌رود مردم در این زمینه همکاری بیشتری با کادر درمان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید