به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر مهین غفاری در گفتگو با خبرنگار ما از مشارکت بسیجیان جامعه پزشکی در قالب طرح های مختلف برای خدمت رسانی به مردم در اقصی نقاط استان خبر داد و گفت: از بدو شیوع ویروس منحوس کرونا بسیج جامعه پزشکی در کنار کادر سلامت استان بوده و خدمات مختلفی را ازجمله مشارکت در کنترل مبادی ورودی و خروجی استان و شهرستان ها، اعزام تیم های تخصصی پزشکی، مشاوره و آموزش ، ارائه خدمات رایگان ویزیت و دارو و ...، ارائه کرده است.
دکتر غفاری افزود: هم اکنون بیش از 150 نفر از بسیجیان جامعه پزشکی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون استان خدمت رسانی می کنند، تا ان شاءالله شاهد دفع این بیماری از کل کشور و بازگشت سلامت به جامعه باشیم.
وی همچنین گفت: تیم تخصصی روانپزشکی طرح ملی شهید دکتر رهنمون از کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فارسان هشتم شهریورماه جاری به شهر باباحیدر اعزام شد.
دکتر غفاری، افزود: اهمخدمات ارائه شده به مردم شریف منطقه شامل موارد ذیل بود:
وی در پایان خاطرنشان کرد: این تعداد بیمار با نوبت دهی قبلی و با فاصله زمانی در مرکز خدمات جامع سلامت باباحیدر حاضر شدند و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از خدمات مشاوره ای روانشناس و ویزیت رایگان توسط روانپزشک بهره مند شدند.