۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
22:08
کد خبر : 9371116
۰۹:۵۶

۱۴۰۰/۰۶/۱۷
فرمانده انتظامی مراغه:

کشف محموله قاچاق موتور برق و پمپ‌ آب در مراغه

تبریز- فرمانده انتظامی مراغه گفت: محموله انواع موتور برق و پمپ آب قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، توحید فارسی افزود: ماموران پلیس آگاهی حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون باری در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: در بازرسی از این خودرو تعداد ۱۶ دستگاه انواع موتور برق، چهار دستگاه پمپ آب و ۴۰ عدد پایه هندل خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک گمرکی است، کشف و متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

فارسی با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با عوامل قاچاق، افزود: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک به قاچاق کالا را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند تا در اسرع وقت با آنان برخورد شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید