۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
16:15
کد خبر : 9371443
۱۰:۴۶

۱۴۰۰/۰۶/۱۸
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

نیروهای مسلح از محبوب‌ترین قشرهای جامعه هستند

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی هم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را از محبوب‌ترین قشرهای جامعه برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در دیداری که سردار اشتری با وی داشت،  گفت: بر اساس نظرسنجی‌هایی که در چندین سال گذشته انجام گرفته است از بین نهادهای مختلف نیروهای مسلح ما محبوب‌ترین قشر جامعه انتخاب شده اند و به لطف خدا نیروی انتظامی هم در سایه هدایت‌های فرمانده معظم کل قوا و تلاش شما و فرماندهان عزیز واقعا مورد توجه مردم است.

وی اظهار کرد: در استان هم احساس امنیت و آرامش می‌کنیم چرا که پلیس با اقتدار و با سعه صدر در ارتباط با بسیاری از مسائل به خصوص مبارزه با اراذل و اوباش اقدامات شایسته‌ای انجام داده است و در قضیه‌ قره باغ نیز مرزبانی استان خوش درخشید.

حجت الاسلام آل هاشم خاطرنشان کرد: در بحث عزاداری‌های ماه‌ محرم نیز، نیروی انتظامی بسیار خوب عمل کرد، هم حفظ آرامش کرد و هم سلامتی مردم مد نظر بود که با همدلی کامل با هیئت‌ها و دستگاه‌های مختلف این مهم انجام شد.

فرمانده نیروی انتظامی کشور نیز در این دیدار با اینکه مقام معظم رهبری از اقدامات ناجا راضی هستند، اما قانع نیستند، گفت: به همین جهت به دنبال این هستیم تا با نوآوری و ابتکار در اقدامات خود موفق‌تر باشیم.

سردار اشتری با اشاره به اینکه حمایت‌ها و هدایت‌های نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی برای انجام ماموریت‌های نیروی انتظامی استان بسیار تاثیر گذار بوده است، افزود: حضور شما باعث وحدت و همدلی در استان شده است.

وی خاطرنشان کرد: ما به همه استان‌ها نظارت ستادی می کنیم و جمع‌بندی عملکرد فرماندهی انتظامی، مرزبانی، یگان‌های ویژه و مراکز آموزشی و درمانی نشان داده است با وجود کمبودها این واحدها در اجرای ماموریت‌ها با توجه به نیاز در بخش نیروی انسانی و تجهیزات و ابنیه، جهادی و ولایت مدارانه توانستند ماموریت‌های متعدد را با توجه به بحران‌های گذشته به خوبی انجام دهند.

 فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: هر جرمی که در جامعه اتفاق می‌افتد خیلی‌ها در این موضوع دخیل هستند به عنوان مثال در بحث تصادفات جاده‌ای، زیرساخت‌ها، علائم، نقاط حادثه خیز، ارتقای فرهنگ ترافیک و کیفیت صنعت خودرو بسیار موثر است، اما با این حال وظیفه داریم اقدامات خود را به نحو شایسته انجام دهیم.

سردار اشتری با بیان اینکه از نظر شأن و جایگاه، نیروی انتظامی در جایگاه خوبی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امسال مراسم عزاداری ماه محرم در کشور با امنیت و آرامش برگزار شد و از سویی مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اکثراً بر عهده ناجا است از این رو تمام ظرفیت‌های خود را پای کار آورده ایم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید