۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
16:47
کد خبر : 9372294
۲۲:۲۷

۱۴۰۰/۰۶/۲۱

ایجاد باند فرود اورژانس هوایی در بخش کالپوش میامی/پرواز ۱۷ سوتی پرواز امدادی به منطقه

شاهرود_جلسه هماهنگی محل فرود بالگرد و رفع مشکلات و تسهیل در امر امداد رسانی اورژانس هوایی، در شهر سوداغلن انجام شد.
ایجاد باند فرود اورژانس هوایی در بخش کالپوش میامی/پرواز ۱۷ سوتی پرواز امدادی به منطقهبه گزارش خبرگزاری بسیج؛ امیر عبداللهی مسئول پایگاه هوایی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و کاپیتان کاوه سرپرست خلبانان بالگرد اورژانس هوایی، جهت جانمایی و ایمن سازی محل نشست و برخواست بالگرد با مسئولین شهر سوداغلن و شورا جلسه‌ای برگزار شد.
در این جلسه بعد از صحبت‌های انجام شده و هماهنگی‌های صورت گرفته محل نشست و برخواست بالگرد در نردین، سوداغلن و باغچه تعیین گردید و مقرر شد در محل سدّ کالپوش با همکاری دستگاه‌های اجرایی منطقه پد جدید احداث گردد که مشکلات فرود بالگرد در منطقه مرتفع و عملیات امداد رسانی به مردم تسهیل گردد.
گفتنی است از ابتدای سال جاری، در ۱۷ سورتی پروازِ بالگرد اورژانس هوایی به ۲۱ بیمار، ازجمله مادران باردار، بیماران قلبی و مصدومین حوادث رانندگی در منطقه کالپوش خدمت رسانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید