۱۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 09 June 2025
16:09
کد خبر : 9373303
۱۱:۳۸

۱۴۰۰/۰۶/۲۵

تزریق بیش از ۳۰ هزار دز واکسن کرونا در شاهرود

شاهرود_فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود از تزریق بیش از ۳۰ هزار دز واکسن در مرکز تجمعی واکسیناسیون بسیج جامعه پزشکی این شهرستان خبر داد.
تزریق بیش از ۳۰ هزار دز واکسن کرونا در شاهرودبه گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ محمد خوش‌قدم با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان شاهرود و ایجاد دومین مرکز تجمعی واکسیناسیون کرونا به همت بسیج جامعه پزشکی این شهرستان در سوله بحران شهرداری شاهرود اظهار کرد: در مدت بیش از یک ماه از راه‌اندازی این مرکز، تاکنون بیش از ۳۰ هزار دز واکسن کرونا به شهروندان تزریق شده است.
او افزود: در کنار این مرکز، پایگاه‌های بسیج، نسبت به خدمت‌رسانی به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا و بیماران کرونایی نیز اقدام و خدمات گوناگون معیشتی و بهداشتی را ارائه می‌کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود با اشاره به هفته دفاع مقدس نیز گفت: در این هفته ایستگاه‌های سلامت و غربالگری و خدمت‌رسانی به خانواده‌های کرونایی در دستور است تا بتوانیم از آلام آن‌ها کم کنیم.
خوش‌قدم با تأکید بر خدمت‌رسانی بسیج و سپاه به مردم به‌ویژه در ایام شیوع کرونا تأکید کرد: بسیج و سپاه تا پایان این ویروس منحوس در کنار آحاد مردم هستند و هر کمکی بتوانند همچون گذشته ارائه خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید