۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
00:43
کد خبر : 9373554
۰۷:۵۹

۱۴۰۰/۰۶/۲۷
مدیر آب و فاضلاب دشت آزادگان:

وضعیت شبکه فاضلاب در سوسنگرد بحرانی است

مدیر آب و فاضلاب دشت آزادگان، وضعیت شبکه فاضلاب در سوسنگرد را بحرانی اعلام کرد و خواستار توجه به این معضل به صورت ملی شد.
ساعات اولیه بامداد روز پنجشنبه بود که مشکلات فاضلاب سوسنگرد باعث حضور یافتن «علی نیسی» مدیر آبفای دشت آزادگان، قاسم ساعدی نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه در مجلس و «عباسیان» معاون بهره‌برداری فاضلاب آبفای استان شده و بازدید میدانی از ایستگاه‌های دفع فاضلاب این شهر صورت گرفت.

مدیر آبفای دشت آزادگان در این زمینه گفت: نشست لوله‌های فاضلاب در برخی از محله‌های شهر باعث نگرانی نارضایتی مردم شده است که خطر جدی بهداشتی برای همشهریان است

وی با تأکید بر اینکه بحران فاضلاب در شهر سوسنگرد نیز دست کمی از بحران موجود در اهواز، کارون و آبادان ندارد، افزود: در این راستا باید به‌صورت ویژه و در اسرع وقت نقاط بحرانی در این شهر رفع مشکل شود.

به گزارش خبرنگار بسیج ، پس از انجام پیگیری‌های لازم، با دستور مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، مقرر شده تعدادی پمپ لجن کش به شهر سوسنگرد به‌صورت فوری فرستاده شود و ظرف مدت ۴۸ ساعت نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید