به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام حسینی صدر در جمع پایوران ناحیه مقاومت بسیج بن گفت: دفاع مقدس قطعا یک دانشگاهی بود که افراد زیادی در آنجا تربیت یافته و با صفای باطن توانستند بر همه قدرتهای استکباری که با همه تجهیزات به صدام کمک می کردند پیروز شوند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، گفت: همانگونه که انقلاب عظیم عاشورا در تاریخ ماندگار شد و علی رغم میل بدخواهان روز به روز بر مشتاقان امام حسین علیه السلام افزوده می شود، دفاع مقدس نیز در حقیقت معجزه الهی بود و تا ابد بر تارک تاریخ خواهد درخشید و آیندگان از این میراث پر افتخار بهره مند خواهد شد و نسلهای پی در پی از آن ارتزاق خواهند کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام اظهارداشت: اربعین سید و سالار شهیدان یادآور چهل روز سختی و اسارت اهل بیت می باشد که با همه مشکلات پیام عاشورا را به مردم انتقال دادند و نگذاشتند که پیام عاشورا در کربلابماند به همین خاطر اربعین در میان شیعیان از اهمیت بالایی برخوردار است و همه ساله بر شور و شوق اربعین افزوده می شود و عاشقان امام حسین علیه السلام از سر تاسر جهان به این خیل عظیم می پیوندند.
گفتنی است در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین علی محیایی به سمت مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج بن منصوب و از زحمات حجت الاسلام و المسلمین صادق نیکنام تجلیل به عمل آمد.