۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
14:00
کد خبر : 9377497
۱۵:۲۱

۱۴۰۰/۰۷/۰۴
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین؛

جنبه عقلانی دفاع مقدس در مجامع علمی تبیین شود

سردار آتانی گفت: جنگ تحمیلی ما یک جنگ احساساتی و هیجانی نبود؛ بلکه جنگ ما جنگ عقلانیت و معنویت بود و جنبه عقلانی دفاع مقدس باید در مجامع علمی تبیین و تشریح شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا، سال ۶۷ را سال اتمام جنگ تحمیلی ندانست و گفت: متجاوزان و حامیان رژیم بعث در ابتدای جنگ به صراحت سخن از نابودی حکومت نوپای انقلاب اسلامی ایران می زدند، اما پس از هشت سال مبارزه و مقاومت ملت با استقامت ایران، نتوانستند یک وجب از خاک ایران را تصاحب کنند و سال 67، سال اتمام جنگ نبود، بلکه سرآغاز توطئه ها و فتنه های عمیق بود و ما پس از دفاع مقدس هر روز درگیر جنگ با نظام سلطه و ایادیش بوده ایم.

وی در ادامه افزود: جنگ تحمیلی ما یک جنگ احساساتی و هیجانی نبود؛ بلکه جنگ ما جنگ عقلانیت و معنویت بود و جنبه عقلانی دفاع مقدس باید در مجامع علمی تبیین و تشریح شود تا دستاوردهای جنگ تحمیلی دچار تحریف نشود، چرا که اگر از جنگ تعریف نکنیم جنگ تحمیلی و دستاوردهای دفاع مقدس دچار تحریف می شود.

سردار رفیعی آتانی، به دستاوردهای دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: پیشرفت های دفاعی و اقتدارافزایی و ایجاد امنیت پایدار در منطقه از دستاوردهای دفاع مقدس بود، ما با دستان خالی با نظام سلطه در حال جنگ بودیم و از وارد کردن سیم خادار نظامی به صادر کردن موشک های راهبردی و نقطه زن رسیدیم.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در پایان سخنان خود،اتکا به خدا و رهبری بی بدیل رهبر معظم انقلاب و مردمی بودن انقلاب را رموز موفقیت های انقلاب اسلامی دانست و گفت: از ابتدای انقلاب نوپای تا الان بعد از 43 سال از انقلاب اسلامی، مثلث اتکا به خداوند و رهبری بی بدیل رهبر معظم انقلاب و مردمی بودن در طول رموز موفقیت های انقلاب اسلامی بوده است و همه توطئه های دشمن در این راستای بوده که بلکه بتواند مردم را از رهبری جدا کند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید