۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۰:۵۶
کد خبر : 9377730
۰۵:۴۶

۱۴۰۰/۰۷/۰۵

نشست بصیرتی سیاسی در اداره آموزش و پرورش فنوج

فنوج/ نشست بصیرتی سیاسی در اداره آموزش و پرورش فنوج با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فنوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از فنوج همزمان با روز پنجم از هفته دفاع مقدس نشست بصیرتی سیاسی در اداره آموزش و پرورش شهرستان فنوج با حضور فرهنگیان و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه فنوج برگزار شد.

 مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه فنوج ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با اشاره به این که جنگ برای ما تبدیل به یک فرهنگ و گفتمان شده است جنگ را برای جوانان و جامعه یک الگو برشمرد و اظهار داشت: دفاع مقدس شناسنامه ما و نماد هویت ، حریت و تجلی گاه عزت و غیرت ما ایرانیان می باشد و جنگ تحمیلی تجلیگاه خداباوری و خودباوری می باشد.

 حجت الاسلام والمسلمین عبدالواحد سپاهی افزود: دفاع مقدس متعالی ترین نوع مقاومت و حماسه را به جهان نشان داد که این نوع دفاع کم نظیر ترین نوع مقاومت در تاریخ بود، کسی که می خواهد مستقل از عالم باشد همان طور که امام حسین(ع) برای حفظ شریعت و آرمان های جدشان در عالم، هم خود و فرزندانشان و هم یاران خود را فدا کردند،هزینه و خرج دارد.

 وی در پایان تاکید کرد: بر ما واجب است تا هفته دفاع مقدس را بیش از پیش گرامی بداریم و تمام سعی خود را مخصوصا در حیطه پرورشی برای پاسداشت این امر خطیر، انجام خواهیم داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید