رسانه ها موتور پیشران یک منطقه هستند که می توانند پیشرفت هر شهر و استانی را رقم بزنند
به گزارش خبرگزاری بسیج از زابل، محمد هادی طهرانی مقدم مدیر عامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان در سفر خود به زابل با حجت الاسلام والمسلمین عزیزی امام جمعه شهرستان زابل دیدار و گفت و گو کرد.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی عزیزی امام جمعه شهرستان زابل در این دیدار بیان نمودند: می بایست رسانه ها دارای خط سیر مشخص و معین و استراتژی بلند مدت در حوزه های مختلف فرهنگی ،اقتصادی، اجتماعی و سیاسی باشند تا در راستای رصد و شناخت پتانسیل ها و چالش ها و بیان آن به نحو صحیح و با رعایت اصل امانت داری و امیدبخشی موثر باشند و در کنار نقدهای سازنده وکارشناسی ، با نگاه و دید منطقی به آینده در مسیر پیشرفت و امید افرینی قدم بردارند. در واقع رسانه ها موتور پیشران یک منطقه هستند که می توانند پیشرفت هر شهر و استانی را رقم بزنند.
وی با بیان اینکه برخی از رسانه های به جای اینکه به دنبال صدق باشند به دنبال هیاهوی رسانه ای هستند گفت: جامعه ما امروز نیاز به رسانه جامع دارد ،متاسفانه امروز رعایت اخلاق در برخی از رسانه ها دیده نمی شود.
امام جمعه شهرستان زابل تصریح کرد: امروز با توجه به شرایط پیش رو نیازمند امید آفرینی در جامعه هستیم اما این موضوع هم در برخی از رسانه ها دیده نمی شود که می تواند یک آسیب بزرگ باشد.
وی با بیان اینکه انتظار ایجاد رسانه های تخصصی با محوریت آسیب شناسی،اقتصادی، فرهنگی و حتی ورزشی در منطقه سیستان داریم ادامه داد: یکی از مهمترین دلایل عدم پیشرفت زابل سیاسی کار کردن رسانه ها در منطقه است که آنها را از ماموریت اصلی شان دور کرده است.
امام جمعه شهرستان زابل خاطرنشان کرد: می توانیم از ظرفیت رسانه ها برای پیشرفت منطقه و همچنین تکمیل برخی از پروژه های نیمه تمام استفاده کنیم.
محمد هادی طهرانی مقدم مدیر عامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از امام جمعه شهرستان زابل به جهت همراهی و همدلی با رسانه های منطقه گفت: همراه بودن مسئولان با رسانه ها موجب توسعه و پیشرفت آن منطقه خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۱۳۶رسانه دارای مجوز در سطح استان سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند گفت: از این تعداد ۶۹ نشریه چاپی و ۶۷ نشریه به صورت الکترونیک فعالیت دارند و متاسفانه عدم حمایت از رسانه ها بویژه رسانه های مکتوب باعث شده روز بروز شاهد تعطیلی و یا ماده ۱۶شدن آنها باشیم.
طهرانی مقدم با گزارشی از سفر خود به سیستان خاطر نشان کرد: به جهت ساماندهی و رفع مشکلات اصحاب رسانه منطقه سیستان با تصمیم هیئت مدیره خانه مطبوعات استان مقرر شد بر اساس ضوابط نسبت به راه اندازی دفتر نمایندگی این تشکل در زابل اقدام کنیم.
وی صنعتی نبودن استان و به تبع عدم وجود اسپانسرهای مالی برای حمایت از رسانه ها را یکی از خلا های جدی در منطقه عنوان کرد و افزود: حذف اشتراکات نشریات از ادارات بر سایر مشکلات رسانه ها نیز اضافه شده است.
مدیر عامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رسانه ابزار توسعه شناخته میشود خاطرنشان کرد: رسانه های موفق هر منطقه در کنار مسئولین میتوانند نقش بسزایی در توسعه ایفا کنند و با برنامه ریزی های انجام شده اولویت خانه مطبوعات در سال جاری توانمندسازی اصحاب رسانه با آموزش های تخصصی خواهد بود.