وحدت اسلامی در گرو یکی شدن دلها است
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در همایش محوری هفته وحدت که با حضور علما و روحانیون شیعه و سنی در دانشگاه سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد، افزود: خداوند در قرآن کریم امت اسلامی را امت واحد خوانده و هشدار داده که دچار اختلاف نشوید زیرا که اختلاف شوکت و قدرت شما را از بین خواهد برد.
آیت الله مصطفی محامی بیان کرد: منشا، پایه و اساس وحدت همین دوستی، محبت، رحمت و مودت است که اگر این فضا در جامعه وجود داشته باشد وحدت حکم فرما خواهد بود.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: اگر خداوند متعال پیامبران الهی و قرآن را فرستاده و حضرت محمد(ص) را رحمت للعالمین نامیده از سر رحمت اوست و اگر پیامبر در طول عمر خود تلاش و زحمات زیادی را متحمل شد برای هدایت و ارتقاء سطح علم و فرهنگ مردم، رشد جامعه اسلامی، رشد اخلاق و معنویت و کم کردن آسیبها و مشکلات مردم بود.
وی با اشاره به تعبیر حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه از بیانات نورانی پیامبر گرامی اسلام (ص) ادامه داد: امام علی(ع) پیامبر اکرم(ص) را به پزشکی دوره گرد تشبیه نمودند که در جامعه در حال گردش است و از همه ابزار برای مرهم گذاشتن بر روی زخمهای مردم استفاده میکند.
این مسئول تصریح کرد: اگر ائمه اطهار(ع) همواره به اتحاد جامعه تاکید میکردند و سیره و روش همه آن بزرگواران این بود از سر همین رحمت و دلسوزی برای جامعه اسلامی و مردم مسلمان است.
محامی ادامه داد: دشمن، وحدت جامعه اسلامی را نشانه گرفته و به دنبال ایجاد تفرقه و رواج بغض، کینه و نفرت پراکنی در بین آحاد جامعه اسلامی است که این فکر باعث ایجاد خشونت می شود و نمونه آن کشتهشدن تعدادی از نمازگزاران در ۲ مسجد افغانستان است که چنین کارهایی با اسلام سازگاری ندارد اما با نام اسلام شکل میگیرد و نشاندهنده عمق نفوذ دشمن به جوامع اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید در ایران اسلامی و به ویژه این استان بیش از گذشته قدر وحدت را بدانیم و برای حفظ، تقویت و گسترش آن تلاش مضاعف داشته باشیم.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: باید از طریق این وحدت و با استفاده از فضای همگرایی دست در دست هم بگذاریم و همه مسوولان و اقشار مختلف مردم در راستای رسالت پیامبر(ص) گام برداریم.
محامی تصریح کرد: استان ما در برخی عرصهها از جمله وحدت، اتحاد، داشتن مردمی خوب، ظرفیتهای اقتصادی، آداب و رسوم و فرهنگ غنی پیشتاز است اما متاسفانه با برخی محرومیتها، بازماندگی از تحصیل، آسیبهای اخلاقی و اجتماعی و برخی آسیبها در آداب و رسوم و فرهنگ مواجه هستیم که باید از این ظرفیتها در جهت رفع محرومیت ها استفاده بهینه کنیم.