امام جمعه پیشوا:

گرانی قیمت ها اخلاق و دین مردم را از بین می برد/ تا معیشت مردم اصلاح نشود فرهنگ اصلاح شدنی نیست

امام جمعه پیشوا گفت: متولیان فرهنگ در کشور باید تمام توان خود را برای اصلاح معیشت مردم به کار گیرند زیرا تا معیشت مردم اصلاح نشود فرهنگ نیز اصلاح نخواهد شد.
کد خبر: ۹۳۸۴۴۶۸
|
۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین روح الله باقری امام جمعه شهرستان پیشوا در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته در هفته وحدت که در مصلی حرم مطهر جعفربن موسی الکاظم(ع) و با حضور پرشور مردم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد اظهار داشت: احساس مسئولیت نسبت به افراد و اقوام و برادران و خواهران و خانواده و کشور و دین باید باشد در همه مراحل می بینیم که این احساس مسئولیت است که بین جهنمیان و بهشتی ها فرق می گذارد پیامبر(ص) می فرمایند حرمت همسایه نسبت به همسایه اش مانند حرمت مادر است چقدر به حرمت مادر تاکید شده است از این تعبیر بالاتر نداریم همسایه مثل مادر است این تفکر دین و مسلمانی ما است حالا مسلمانی کجا و بی تفاوتی و بی مسئولیتی کجا؟ خیلی باید دقت کنیم.

وی افزود: امام صادق(ع) در روایتی فرمودند گرانی قیمت ها، اخلاق و رفتار مردم را بد و نامطلوب می کند امانت داری را از بین می برد و مردم مسلمان را در فشار و سختی و ستوه قرار می دهد امام صادق(ع) در این روایت به سه جنبه مهم اجتماعی اشاره می کند اول اخلاق اجتماعی، دوم حقوق اجتماعی، سوم امنیت و آرامش اجتماعی. همه این ها در گرو اقتصاد است اگر اقتصاد و معیشت درست نداشته باشیم و ارزانی نباشد پیوست این ها بدخلقی مردم، طلاق های زیاد، امانت دار نبودن، خیانت در امانت کردن، زیر سوال رفتن امنیت و آرامش عمومی، این که نیروی انتظامی و ادارات ما به کار خود نرسند چون مردم بداخلاق شدند چون مردم به امانت های خود خیانت می کنند چون طلاق ها زیاد شده است چون پرونده های دادگاه ها زیاد شده است علت آن مشکلات اقتصادی، گرانی ها است امروز برنج در همه منازل وجود دارد همه مردم روزی یک وعده برنج را مصرف می کنند برنج ایرانی به بالای ۶۰ هزار تومان رسیده است، مسئله لبنیات و مرغ و گوشت و تخم مرغ ونان نیز به همین شکل است و نان که گران می شود متاسفانه کیفیت آن هم پایین میاید کیفیت آن نانی نیست که با این قیمت بسازد امیدواریم این موارد را دولتی ها مدیریت کنند.

حجت الاسلام باقری بیان کرد: چند روز پیش کسانی که مهریه بدهکار بودند مقابل مجلس تجمع کرده بودند الان هر سکه قریب به ده میلیون تومان است فرد چگونه به اندازه سن تولد مثلا ۱۳۸۰ سکه بدهد حالا شما ۲۰۰ عدد سکه حساب کنید خب با این وضعیت معیشت و کسب وکار امروز ۲۰۰ سکه ۱۰ میلیون تومانی را از کجا بیاورم و به این خانم بدهم؟ یعنی کل دارایی ایل و تبار خود را بفروشیم به اندازه ۲۰۰ سکه نمی شود این گرانی ها مردم را اذیت می کند در پس پرده فقر کفر است یعنی وقتی فقر آمد فقر فرهنگی و دینی نیز می آید مثال بارز آن همین هشت ساله اخیر و زمان دولت آقای روحانی است چه کار کردند؟ غیر این که به دین و آئین و مکتب و اقتصاد و فرهنگ ما ضربه زدند در این هشت سال، سال به سال اقتصاد و معیشت ما ضعیف تر شد و گرانی ها بیشتر شد اثرش همین است محصولات فرهنگی ما و فرزندان ما و فضای مجازی ما چه شد؟ وقتی فقر از یک در بیاید دین و ایمان و فرهنگ از یک در دیگر بیرون می رود.

امام جمعه پیشوا تصریح کرد: یکی از آسیب های مملکت ما متاسفانه این است که وقتی مسئولی جابه جا می شود دیگه می رود و از او بازخواست نمی کنند که در این هشت ساله تو چه کار کردی؟ آقا تو چندسال فرماندار و بخشدار و امام جمعه این شهر بودی چه کار کردی؟ گزارشی به ما بده، وقتی مسئول می رود پشت سرش هم نگاه نمی کند کسی هم از او نمی پرسد آقا تو چه کار کردی؟ چقدر آسیب زدی؟ آقایون مسئله بیکاری را گزارش بدهند در همین پیشوا آمار بیکاری ما چقدر است؟ با این همه مسائل اشتغال زایی که در این شهر داریم، مسئله کشاورزی و دامداری ، مسئله شهرک صنعتی که متاسفانه تعطیل مانده است شاید زیر ۲۰ درصد استفاده می شود این ها را باید جواب بدهند هشت سال دوران کمی نیست یک عمر است حالا در این دولت باید سفت بگیریم درست است دولت آقای رئیسی دولت مردمی و انقلابی و برآمده از متن ملت است اما این دلیل نمی شود که ما مطالبه گری نکنیم هنوز ۱۰۰ روز نشده که ایشان آمده است حالا کارهایی را انجام دادند اما ما مطالبه گریم و خواهانیم و جدی مطالبه گری می کنیم که دولت آقای رئیسی، بلای دولت آقای روحانی را سر ما نیاورد با توجه به کارهایی که انجام می دهند قطعا متفاوت با دولت قبل کار می کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دوستان متولی فرهنگ به فکر معیشت مردم باشند ائمه جمعه، ائمه جماعات، ارشاد اسلامی، سپاه و پایگاه بسیج و آموزش و پرورش، دانشگاه ها و صداوسیما همه کار فرهنگی می کنند اما قبل از کار فرهنگی، کار اقتصادی و معیشتی است تا معیشت مردم اصلاح نشود فرهنگ نیز اصلاح شدنی نیست شک نکنید تمام توان خود را به کار ببرید تا معیشت مردم درست شود معیشت خانواده ها اصلاح شود متاسفانه در این شهر چقدر کمیته امدادی و بهزیستی و تحت پوشش خیریه ها داریم آمارها نگران کننده و دردناک است چرا باید مراجعات فقرا به دفتر امام جمعه بیشتر شود یعنی بقیه کارشان را درست انجام نمی دهند طرف مجبور است دفتر امام جمعه آخرین مرحله است طرف از هرجا می ماند به دفتر امام جمعه مراجعه می کند و این ها روز به روز بیشتر می شوند امیدواریم دولت جناب آقای رئیسی که دولت مردمی و انقلابی است و در کنار مجلس انقلابی و قوه قضائیه انقلابی دست به دست هم دهند و مشکلات را ان شالله کمتر کنند.

انتهای پیام/***

ارسال نظرات
آخرین اخبار