۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:52
کد خبر : 9384941
۰۷:۴۹

۱۴۰۰/۰۸/۰۳

مادران شهدا نمونه ی صبر زینبی هستند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان بجنورد به همراه امام جماعت و اعضاء شورای روستای حمزانلو به دیدار خانواده شهدای این روستا شتافتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان بجنورد ؛ محسن اکبرزاده " مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج بجنورد " در این دیدار گفت ؛ همانطور که حضرت زینب (س) در حادثه کربلا صبوری نمود ، الگوی مادران شهدا نیز ایشان بوده و این مادران شهدا نمونه ی صبر زینبی هستند.

وی افزود ؛ با هرچه داریم و در آینده خواهیم داشت مدیون رشادت های شهدای اسلام و انقلاب اسلامی بوده و تا جایی که ارزش و قدر این رشادت ها و شجاعت ها در بدنه جامعه ساری و جاری باشد انقلاب اسلامی تا تحقق انقلاب اسلامی و برپایی حکومت امام زمان (عج) برپا خواهد بود.

در این دیدار از 2 خانواده شهید روستای حمزانلو دیدار به عمل آمد و از خانواده این شهدا تقدیر نیز گردید.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید