خبرهای داغ:

سرعت واکسیناسیون در استان خوزستان از متوسط کشوری پایین‌تر است

رئیس بهداشت استان خوزستان با اشاره به آغاز موج ششم در منطقه گفت: متاسفانه در استان خوزستان سرعت واکسیناسیون از متوسط کشوری پایین‌تر است و در مقایسه با استان‌های همجوار و با امکانات کمتر استان عملکرد مناسبی در این زمینه نداشته است.
کد خبر: ۹۳۸۵۳۴۹
|
۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶

سید محمود علوی، امروز سه‌شنبه در نشست قرارگاه استانی کرونا با بیان اینکه سرعت واکسیناسیون در استان خوزستان از استاندارد استانی کمتر است، اظهار داشت: موج ششم کرونا متاسفانه باوجود تمام هشدارها و کارهای پیشگیری صورت گرفته توسط شبکه بهداشت، متاسفانه در کشور آغاز شده است و به زودی تغییر رنگ شهرهای استان‌ به رنگ قرمز و نارنجی را شاهد خواهیم بود.

وی افزود: سهل انگاری سیستم اداری استان به امر واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اصلی‌ترین عامل در کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوع پیک ششم کرونا است که در این امر عدم توجه مدیران دولتی به موضوع واکسن کارمندان و جدی گرفتن هشدارها و مصوبات ستاد کرونا، باعث این سهل‌انگاری است.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: در پیک‌های گذشته به خوبی شاهد بودیم که هرگاه سهل انگاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش پیدا کرد با پیک جدیدی از کرونا مواجه بودیم که بر این مسئله کاهش نقش آفرینی طرح غربالگری شهید سلیمانی می‌توان از جمله موارد مهم قابل بیان است.

دکتر علوی در خصوص مهمترین راهکار در امر پیشگیری از تشدید شرایط کرونا بیان داشت: کلیدی‌ترین راهکار در امر پیشگیری از پیک کرونا، اهتمام به امر واکسیناسیون در ادارات است که اگر سیستم اداری استان به موضوع واکسن کارمندان توجه می‌کردند و سپس از ارائه خدمات به افراد واکسن نزده خودداری می‌کردند امروز شاهد پیک جدیدی از کرونا در استان نبودیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر میزان استقبال از واکسن در کل استان 68.8 درصد است که از متوسط کشوری پایین‌تر و نسبت به استان‌های مجاور که از امکانات کمتری برخوردار هستند نیز کمتر است که اصلاً شرایط خوبی نیست و باید هرچه سریعتر نسبت به موضوع ترقیب عموم به واکسیناسیون تصمیمات جدی تری اتخاذ نمود.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با بیان آماری از آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان، گفت: جامعه هدف واکسیناسیون، افراد بالای 12 سال است که در حال حاضر میزان استقبال در کل استان به طور میانگین 68.8 درصد که این آمار دربرخی شهرها متفاوت به عنوان مثال شهرستان دهدز با میزان استقبال 86 درصدی و سپس بهبهان با میزان 85 درصد و آغاجاری با 80 درصد به ترتیب بالاترین میزان استقبال عمومی را در امر واکسیناسیون داشتند و درمقابل شهرستان شادگان با میزان 35 درصد و سپس شهرستان کرخه با 44 درصد و سپس شهرستان کارون با 47 درصد کمترین میزان استقبال را در استان داشتند.

وی در ادامه افزود: میزان استقبال در مرحله دوم واکسن کرونا، در کل استان به طور میانگین 38 درصد است که شهرستان بهبهان با 56 درصد بالاترین میزان و شهرستان شادگان با 10 درصد کمترین میزان استقبال از واکسن کرونا را در استان داشتند که این آمار در مرکز استان واکسن مرحله یک به میزان 79 درصد است و واکسن مرحله دو به میزان 53.5 درصد است.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار