امام جمعه تبریز:

نوجوانان شهید فهمیده را الگوی خود قرار دهند

تبریز- امام جمعه تبریز با اشاره به سالروز شهادت شهید فهمیده و نامگذاری این روز به نام نوجوان و بسیج دانش آموزی، بیان کرد: نوجوانان بسیجی امروزی پرچمداران آینده نظام جمهوری اسلامی هستند و باید شهید فهمیده را الگوی خود قرار دهند.
کد خبر: ۹۳۸۵۸۸۹
|
۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در خطبه های نمازجمعه این هفته افزود: با توجه به وضعیت کرونایی جامعه، امسال راهپیمایی روز ۱۳ آبان در تبریز برگزار نمی شود ولی در سنگ فرش مصلا تجمع دانشجویی و دانش آموزی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سالروز ۱۳ آبان روز مبارزه با استکبار جهانی، گفت: این روز یادآور سه واقعه مهم در انقلاب اسلامی است که شامل ۱۳ آبان سال ۱۳۴۳ ( دستگیری امام راحل و تبعید ایشان به ترکیه )، واقعه خونین ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ ( کشتار دانشجویان و دانش آموزان توسط رژیم ستمشاهی) و ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ ( تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و مرکز فرماندهی فتنه آمیزی) و شکسته شدن هیمنه پوشالی استکبار جهانی است.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به فرا رسیدن ۱۰ آبان سالروز شهادت شهید محراب آیت الله قاضی طباطبایی، اظهار داشت: وی طلایه دار شهدای محراب بود و در سال ۱۳۵۸ به هنگام برگشتن از نماز مغرب و عشا مورد هجوم گروه فرقان قرار گرفت و به شهادت رسید.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: عملکرد شهید قاضی طباطبایی به گونه ای بود که دشمن نیز از وی به عنوان خمینی آذربایجان نام می برد و منزل وی مرکز و پایگاه تجمع نیروهای انقلابی بر علیه رژیم ستمشاهی بود و این شهید سد محکمی در برابر شکل گیری خطوط انحرافی در دوران انقلاب به شمار می رفت.

خطیب نماز جمعه تبریز در بخش دیگر خطبه ها قانون گرایی، پاسخگویی، شفافیت، انضباط مالی و پرهیز از اشراف گرایی در تماد ابعاد شخصی و مدیریتی را از جمله اصول مهم و زیربنایی برای مدیران و مسوولان اعلام کرد.

وی گفت: از نگاه رهبر معظم انقلاب پیوست عدالت باید ۲ شاخصه داشته باشد، یکی به کاهش فاصله طبقاتی و شکاف بین فقیر و غنی به شکل واقعی بیانجامد و دیگری هر اقدامی در این زمینه در مردم احساس خوب کاهش این فاصله و تبعیض را ایجاد و تقویت کند.

حجت الاسلام آل هاشم، با تاکید بر صبر به عنوان یکی از ارکان مورد نیاز مدیران و مسوولان یعنی پایداری در مقابل میل به گناه، دشمنی و مسایل و مصایب گوناگون، ادامه داد: رعایت عدالت در همه امور و برخورد عادلانه با همه چیز و لزوم پرهیز از تهمت و دروغ از دیگر شاخصه های مورد نیاز برای مدیران و مسوولان است.

وی با تاکید بر اینکه باید مساله عدالت در جامعه به روشنی ملموس شود، یادآوری کرد: پیروی از پیامبر(ص) در رعایت اخلاق اسلامی و داشتن تواضع و گذشت میسر می شود و سهل انگاری در حقوق شخصی مشکلی ندارد ولی سهل انگاری در حقوق مردم و امور عمومی جایز نیست و باید اعمال ما اسلامی بوده و در عمل پیرو پیامبر اسلام (ص) باشیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار