۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
19:05
۱۳:۰۶

۱۴۰۰/۰۸/۱۰

توزیع ۵۰۰۰ بسته تحصیلی بین دانش آموزان نیازمند آذربایجان شرقی

تبریز- عصر روز گذشته در آیینی با حضور مسئولان ۵۰۰۰ بسته تحصیلی بین دانش آموزان نیازمند آذربایجان شرقی از محل زکوات پرداختی مردم توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، مدیرکل کمیته امداد استان در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: تنها راه برون رفت از فقر ارتقای شاخص های مهارتی و آموزشی است.

محمد کلامی افزود: دانش را باید به قدری در فرزندان تحت حمایت بالا ببریم که دانش تبدیل به سرمایه آنها شود.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری روی دانشجویان و دانش آموزان بهترین راه برای مقابله با بین نسلی شدن فقر است.

کلامی اضافه کرد: در کنکور سراسری ۱۴۰۰ تعداد ۲۰ نفر از دانش آموزان تحت حمایت حائز رتبه زیر ۱۰۰۰ شدند.

وی با بیان اینکه کمیته امداد نگاه ویژه ای به دانش آموزان دارد، افزود: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز و دانشجو در سطح استان از خدمات آموزشی و فرهنگی این نهاد بهره مند می شوند.

کلامی تاکید کرد: امداد از توجه ویژه به دانش آموزان، تربیت نسل پویا برای آینده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید