به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم؛ سرگرد «مهدی علیرضالو» مسئول دبیرخانه بسیج اقشار در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قم در گفتگو با خبرنگار «بسیج» ضمن گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی گفت: در ایام دفاع مقدس بیش از ۵۵۰ هزار دانش آموز پسر به عرصه کارزار جنگ و همچنین بیش از این، تعداد دانش آموز دختر نیز در عرصههای مختلف خدمت میکردند.
وی افزود: از مجموع دانش آموزان رزمنده ۳۶ هزار نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۸۵۸ نفر جانباز و برخی مفقودالاثر شدند.
علیرضالو ادامه داد: همه ایثارگران و رزمندگان برای عزت و شرف کشور عزیزمان و در مقابل هجمه سنگین دشمنان و استکبار ایستادگی کردند بخصوص قشر دانش آموز با آن نگاه عمیقی که به انقلاب و عشق و ارادتی که به امام خمینی (ره) داشتند وارد این عرصه شدند.
جنس حضور دانش آموزان ما در دفاع مقدس با دیگران متفاوت بود، زیرا نگاه مادی و دنیوی نداشتند و حتی جاذبههای دنیا هم نتوانست آنان را از این جهاد منصرف کند.
مسئول دبیرخانه بسیج اقشار ناحیه شهرستان قم عنوان کرد: یکی از شاخصترین شهدای دانش آموز، شهید محمدحسین فهمیده است که حضرت امام عنوان «رهبر» را برای ایشان برگزید و نسبت دادن عنوان رهبر به این شهید بزرگوار نشان دهنده این است که رهبری و راهبری سن و سال نمیشناسد. یکجا یک دانش آموز ۱۳ ساله، میتواند رهبر یک جامعه باشد ذهنها و فکر هارا رهبری کند.
علیرضالو تصریح کرد: شهدا و رزمندگان دانش آموز نسبت به مسائل پیرامونی بی تفاوت و بی اهمیت نبودند و میبایست دانش آموزان ما این سیره و روش زندگانی این شهدا را سر لوحهی کارشان قرار بدهند و به تاسی از شهدا خصوصا شهدای دانش آموز تلاش مضاعفی داشته باشند.
وی اضافه کرد: نوجوانان امروز، در جهت رسیدن به اهدافی که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به جوانان و نوجوانان ذکر کرده اند، پایبند باشند. زیرا بنا هست این جوانان و نوجوانان مدیران آینده این انقلاب و نظام باشند.
علیرضالو خاطر نشان کرد: امیدواریم مسئولین متولی در آموزش و پرورش و بسیج دانش آموزی و فرماندهان حوزههای بسیج دانش آموزی نسبت به آماده سازی و کادرسازی در عرصه مدیریت و تربیت نیروی کارآمد تلاش مضاعفی داشته باشند که بهترین بستر برای امورات تربیتی قشر دانش آموزان است.
وی اظهار داشت: اگر از موضوع تربیت دینی و انقلابی و فرهنگی نوجوانان غفلت کنیم، دشمنان همانطوری که تلاش کردند در ایام اخیر نسبت به نوجوان و جوانان رخنهای ایجاد کنند و سند ۲۰۳۰ را بنا بود در مدارس و حتی در پیش دبستانیها نهادینه کنند؛ فرهنگ غرب را در مدارس ما گسترش میدهند. مسئولین متولی نسبت به این امر هوشیاری لازم را داشته باشند و هوشمندانه نسبت به این موضوعات تدبیر بیاندیشند.
وی در پایان گفت: ان شاالله بتوانیم در ادامه و روند نشر و گسترش فرهنگ بسیج و شهادت از پایینترین مقطع که دبستانها است گام برداریم چرا که غفلت از این قشر خصوصا از مقطع ابتدایی میتواند زمینهای به نفوذ دشمن و تهاجم فرهنگی فراهم کند.
گفتگو: عالی
انتهای پیام/