رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد

لزوم تشکیل رصدخانه پیشگیری از کرونا در فرمانداری‌های استان مرکزی

جمالیان گفت: ایجاد یک رصدخانه کرونا در فرمانداری‌های استان برای رصد و پایش روندهای معیوب در دستگاه‌ها و ارائه راهکار یک ضرورت است چراکه باید در طی یکی دو هفته آینده نظارت بیشتری در خصوص مدارس و دانشگاه‌ها داشته باشیم تا در آینده با چالش روبرو نشویم.
کد خبر: ۹۳۸۹۴۱۰
|
۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ستاد کرونایی استان مرکزی گفت: متاسفانه در دنیا روند شیوع و افزایش بیماری کرونا و خصوصا ترکیه افزایشی شده و ما نباید نسبت به این مسئله بی تفاوت باشیم و لذا این روند باید هوشیاری و دقت عمل بیشتر کند.

جمالیان اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد بازگشایی مدرسه ها و دانشگاه ها هستیم و از ابتدا تاکید داشتیم این امر با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی باشد و نباید کاری شتابزده انجام نگیرد.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر بازگشایی مدارس بدون هماهنگی با دانشگاه هستیم و باید هماهنگی با مراکز بهداشت صورت گیرد که در شهرهای کم جمعیت مشکل کمتر است ولی در اراک، ساوه و خمین نیازمند هماهنگی بیشتری هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: ایجاد یک رصدخانه کرونا در فرمانداری های استان برای رصد و پایش روندهای معیوب در دستگاه ها و ارائه راهکار یک ضرورت است چراکه باید در طی یکی دو هفته آینده نظارت بیشتری در خصوص مدارس و دانشگاه ها داشته باشیم تا در آینده با چالش روبرو نشویم.

جمالیان اضافه کرد: مراکز بهداشتی قدرت اجرایی لازم را ندارد و باید فرمانداری ها در امر نظارت و بازرسی تعامل بیشتری داشته باشد و در واقع در قالب این رصد خانه امور پیگیری شود.

وی یادآور شد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما شاهد افزایش مراجعه به مطب های پزشکی خواهیم بود که انتظار داریم نظام پزشکی تعامل لازم را با پزشکان داشته باشد تا روند نوبت دهی به شکل مناسب صورت گیرد و شاهد تجمعات در مطب ها نباشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همچنین با توجه به فصل سرما نظارت بر مراکز کاهش آسیب و کمپ های ترک اعتیاد یک ضرورت است که باید شهرداری و بهزیستی با انجام تست pcr برای پرسنل و مراجعین از هرگونه آسیب های احتمالی جلوگیری کند.

جمالیان افزود: در خصوص بیماری آنفولانزا در استان مرکزی روند بیماری تابه امروز سرپایی بوده اما پیش بینی می شود با افزایش سرما شاهد افزایش روند بیماری به بستری و فوت باشیم که می طلبد توجه حساس به رعایت پروتکل ها در تمام بخشهای جامعه صورت گیرد.

وی ادامه داد: استان مرکزی در طی دو هفته اخیر جایگاه دوم کشور در امر واکسیناسیون داشته اما این روزها استان های دیگر در حال پیشی گرفتن از ما هستند و باید روند تسریع واکسیناسیون با سرعت شتابنده انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال یک دوز را دریافت کرده اند گفت: باید میزان دریافت دوز دوم به ۸۵ درصد برسد ولی هنوز به شرایط ایده آل نرسیده ایم.

جمالیان اضافه کرد: خوشبختانه در استان مرکزی تنوع واکسن مطلوب است و نگرانی در این رابطه وجود ندارد و نکته ای که باید به آن توجه داشت اقناع سازی است که رسانه ها باید کمک کنند.

وی اظهار کرد: اطلاع رسانی درخصوص محاسن واکسن پاستوکووک یک ضرورت است و باید به آن توجه داشت و از این فرصت استفاده کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: متاسفانه کمترین میزان استقبال از واکسن در کمیجان، محلات و ساوه صورت گرفته که فرمانداری ها با برنامه ریزی این چالش را رفع کنند.

جمالیان بیان کرد: نوزدهم آذر ماه که به عنوان روز پرستار نامگذاری شده یک فرصت خوب برای تجلیل از مجاهدت های پرستاران در طی دو سال گذشته است چراکه کادر پرستاری طی دو سال اخیر فداکاری بالایی داشتند ولی مشکلات مالی دانشگاه دست ما را در امر قدردانی از این قشر بسته است، در این راستا نیازمند تشکیل کمیته ای هستیم تا مراسمی در شان پرستاران استان داشته باشیم که باید پشتیبانی ها و حمایت های لازم از سوی همه و خصوصا مجموعه های صنعتی صورت پذیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار