۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
18:51
کد خبر : 9392626
۱۸:۵۴

۱۴۰۰/۰۹/۰۱

پیوند میان پایگاه‌های بسیج و مساجد محکم و پابرجا است

همایش فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج، ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد استان بوشهر در سومین روز از هفته بزرگداشت بسیج با حضور جمعی از مسئولین استانی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر در حاشیه این آیین گفت: از آغازین روز‌های جنبش‌ها برای انقلاب اسلامی، مساجد جایگاه و نقش مهمی در شکل‌گیری تفکر انقلابی و تجمع انقلابیون داشتند و همچنان نیز این پیوند محکم، پابرجا و ادامه‌دار است.
سردار علی رزمجو افزود: هم‌اکنون ارتباط تنگانگی میان پایگاه‌های مقاومت بسیج، مساجد و امامان جماعت وجود دارد که یکی از برنامه‌های مهم ما تداوم و محکم‌تر کردن چنین پیوندی میان مسجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج است.
او با اشاره به این‌که قرار است سازماندهی بیشتری در پایگاه‌های بسیج مساجد انجام شود، تأکید کرد: برخی از پایگاه‌های مقاومت بسیج که بیرون از مساجد هستند باید به فضای محیطی مسجد برگردند.
سردار رزمجو در ادامه اضافه کرد: حضرت امام (ره) فرمودند «مسجد سنگر هستند، سنگر‌ها را پر کنید» که باید با نگاه به این رهنمون و برای دفاع از دستاورد‌های انقلاب اسلامی، فعالیت در مساجد باید مورد توجه قرار گیرد و تقویت شود.
همچنین در این آیین که به صورت تصویری و هم زمان با مراکز استان‌های سراسر کشور برگزار شد از «رهنمای محله اسلامی» با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در تهران رونمایی شد.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید