به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مدیر جامعة الزهرا (س) در همایش بزرگ طلاب و اساتید بسیج خواهران قم که به مناسبت هفته بسیج در این مرکز حوزوی برگزار شد، گفت: بسیج شجره طیبه و صالحهای است که به دست امام رضوان الله تعالی علیه غرس شد و روز به روز بالندهتر گردید و با فداکاری توانست این انقلاب را از گردنه های سهمگین، به سلامت عبور داده و بحمدالله امروز دستاورد آن، ایرانی آزاد، آباد، مستقل، بالنده و رو به جلو است.
سیده زهره برقعی افزود: نام بسیج یادآور بصیرت، فداکاری، اخلاص و انجام کارهای بزرگ و حماسی است و چشم ما علیالدوام به ثمرات و برکاتی روشن است که بسیجی ها با انجام ماموریتهای مختص به زمانه خودشان رقم میزنند.
وی گفت: بسیج به عنوان مکتبیترین نهاد انقلابی و مردمیترین نیروی مقاومت، جهانی شده و به خوبی در قلوب مومنین، شکل گرفته و مرزهای ایران را در نوردیده است. الحمدلله امروزه، حضور پرشور جوانان در صحنههای مقاومت از فلسطین، لبنان، سوریه، یمن، بحرین افغانستان عراق و سایر بلاد اسلامی به خوبی نشان میدهد که عمق و گستره بسیج تا کجا پیش رفته است.
برقعی با اشاره به فعالیتهای بسیج جامعه زنان کشور، افزود: امروزه حجم عظیمی از بسیجیهای ما، بانوان هستند و ما مفتخریم که، چه در طول جنگ تحمیلی، چه در ایام بعد از جنگ و حتی در این روزگار که بحث مواسات و حضور در جبهههای نرم، یکی از وظایف مهم بسیجیهاست بانوان بسیجی عملکرد مناسبیداشته اند و خدمات ارزندهای را در عرصههای مختلف، ارائه نمودهاند.
مدیر جامعه الزهرا (س) تصریح کرد: بسیج خواهران یک پشتوانه بزرگ برای نظام است که در کنار الگوسازی درست به دنبال تحقق اقسام مختلف عدالت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بوده و درصدد ارائه الگوی سومِ زنِ نه شرقی نه غربی به جهان است.
استاد حوزههای علمیه خواهران در ادامه اظهار داشت: بسیج وقتی که با قدرت عاطفی و مدیریت زنانه جمع میشود کارکردهای آن به نوعی متفاوت تر و فرا جنسیتی می شود و نوعی هویت تخصصی و اختصاصی برای خودش پیدا میکند و آن کارکرد پشتیبانی و حمایت معنوی است. از آغاز جریان بسیج، یکی از قدرتهائی که همیشه در کنار بدنه عملیاتی نظام ایفای نقش می کرده، حضور و پشتیبانی بانوان بوده و این مهم برای روحیه بخشی به رزمندگان حاضر در میدان، بسیار حائز اهمیت بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت سه عنصر بصیرت، اخلاص و عملِ به هنگام و به اندازه در امور بسیج، اضافه کرد: این عناصر سهگانه باید همیشه در وجود ما بسیجیها باشد و باید بدانیم که اگر ما به هنگام و به موقع بتوانیم عرصه های موفقیت نظام، عرصه های اعتقادی نظام و عرصه های فکری نظام را خوب تبیین کنیم بزرگترین دست آورد بسیج را رقم زده ایم.
مدیر جامعة الزهرا (س) درپایان عنوان کرد: رابطه بسیج با مولایش حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) ناگسستنی است و نباید فراموش شود و به همین جهت نیاز است که هر روز بلکه روزی چند بار با امام زمانمان تجدید عهد و پیمان کنیم.
انتهای پیام/