به گزارش خبرگزاری بسیج، وهب همدانی امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره فرهنگی هنری حبیب حرم که در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا برگزار شد، با بیان اینکه اگر شهید همدانی را یک سردار فرهنگی بنامیم حرف گزافی نیست، اظهار داشت: نگاه شهید همدانی به عنوان یک فرمانده نظامی صرفاً یک نگاه نظامی نبود و در موضوعات مختلف نگاه فرهنگی داشت.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی شهید همدانی از ابتدای ورود به صحنه مبارزات از جمله شکل دادن هیئت رزمندگان سپاه همدان، تشکیل کانون بسیج و باغ موزه دفاع مقدس گفت: شهید همدانی با هنرمندان ارتباط نزدیکی داشت.
فرزند شهید همدانی با بیان اینکه هنرمندان زمانهایی را اختصاص میدادند و در محل کار وی حاضر میشدند، ابراز داشت: رفتار یا ظاهر برخی هنرمندان در محل کار وی برای برخی خوشایند نبود که شهید همدانی به هنر طرف مقابل ارزش قائل میشد و میگفت هنرمندان هنر خود را در راه شهدا و انقلاب هزینه میکنند که ظرفیت خوبی است که باید از آن استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه نگاه شهید همدانی به هنر یک نگاه متفاوتی بود، عنوان کرد: وی به هنر هنرمندان و تعهد آنها به هنر اعتقاد داشت.
وهب همدانی با بیان اینکه شهید همدانی در آخرین سفر خود خانواده را دور هم جمع کرد و گفت که سفر آخر وی است، افزود: وقتی خواهر من درخواست کرد که ایشان به این سفر نرود، شهید همدانی در پاسخ به او گفت اگر تو بخواهی نمیروم اما بدان وقتی میتوانم در دنیا موثر باشم اگر نروم آدم سابق نیستم و خودم را نمیبخشم.
وی به نقل از شهید همدانی بیان کرد: پدر من رو به خواهرم گفت من اگر صدای یک مظلوم را در خاک آمریکا بشنوم اگر در توانم باشد به وی کمک کنم شک نکن از کمک دریغ نمیکنم.
فرزند شهید همدانی با بیان اینکه این نگاهی است که انقلاب و امام خمینی (ره) به شاگردانش انتقال داده است، افزود: این نگاه اگر بخواهد با زبان هنر بیان شود چقدر زیبا و متعالی است که یک فرمانده نظامی ما یک رفتار عاطفی دارد که از خصوصیات مجاهدین فی سبیل الله است.
وی با تاکید بر اینکه یک ارزش است که ثمره این خونها و مجاهدتها به نام انقلاب اسلامی در اختیار ما است، که مانند یک گنج است و ما میتوانیم از این گنج برداشت کنیم، عنوان کرد: هنر یکی از آن ظرفیتهایی است که میتواند مفاهیم متعالی را به نسلهای موجود و نسلهای آینده انتقال دهد.
انتهای پیام/