به گزارش خبرگزاری بسیج ؛ به مناسبت هفته بسیج نشست روشنگری (۴ آذر) با موضوع فضای مجازی و آسیب های آن با حضور نوجوانان و مادران در پایگاه وحدت با دعوت از سرهنگ نوری پلیس فتای اسفراین برگزار شد.
سرهنگ نوری گفت: استفاده از فضای مجازی علیرغم اینکه دارای فرصت های فراوانی است و باعث سهولت امور خواهد شد، در صورت عدم مدیریت صحیح و رها ساختن آن، باعث بروز نتایج ناگوار و آسیب های متعددی به خصوص برای کودکان و نوجوانان خواهد داشت
وی با اشاره به اینکه استفاده از فضای مجازی در سالهای اخیر افزایش چشمگیری یافته است، افزود: در چنین شرایطی سواد رسانه و در نگاهی تخصصیتر، سواد فضای مجازی اهمیت ویژهای دارد.
وی ارتقای سواد فضای مجازی برای اقشار مختلف مردم را ضروری برشمرد و ادامه داد: سواد فضای مجازی اهمیت و نقش ویژهای در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد و برگزاری جلسات آموزش سواد فضای مجازی برای اقشار مختلف جامعه قطعاً میتواند در کاهش آسیبها مؤثر باشد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |