۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
23:24
کد خبر : 9398838
۱۶:۲۸

۱۴۰۰/۰۹/۱۹
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد خبر داد:

کسب رتبه نخست استانی در جذب تسهیلات اشتغالزایی به گناباد رسید

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد گفت: این نهاد امسال رتبه نخست جذب تسهیلات اشتغال تبصره ۱۶ را در بین شهرستان‌های خراسان رضوی به خود اختصاص داد.

هادی آریان نژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی در گناباد با اشاره به اینکه این نهاد رتبه نخست استانی را در جذب تسهیلات اشتغال کسب کرد، افزود: از مجموع 140 میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۶ (مخصوص نهادهای حمایتی) گناباد ۸۶  درصد توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان جذب‌شده است. 

وی بیان اینکه ۳۰۰ جوان جویای کار زیرپوشش این نهاد با ارائه طرح‌های خود متقاضی ایجاد اشتغال‌اند، اظهار کرد: در صورت افزایش اعتبارات اشتغال‌زایی تبصره ۱۶ امکان جذب و پرداخت مقادیر بیشتر تسهیلات و ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد زیرپوشش این نهاد وجود دارد.

وی به هوشمند سازی خدمات ارائه‌شده به مددجویان زیرپوشش اشاره و بیان کرد: زیرساخت‌های لازم برای این اقدام ایجادشده و در آینده نزدیک تمامی فعالیت‌های داخلی و ارائه خدمات به مددجویان در بستر اینترنت و فضای الکترونیک باکیفیت و اثربخشی بیشتری انجام می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد سرعت بخشی و کاهش هزینه‌ها را از دستاوردهای مهم هوشمند سازی در ارائه خدمات به مددجویان دانست و افزود: تا پایان آذرماه جاری تمامی سامانه و مشخصات مددجویان شهرستان به‌روزرسانی می‌شود.

 آریان نژاد در این خصوص اضافه کرد: بنابراین از ابتدای دی‌ماه آینده شهروندان می‌توانند با سامانه هوشمند درخواست خود را به کمیته امداد ارائه کنند تا پس‌ازآن نیازمندی‌های مددجویان و افراد متقاضی خدمات در سریع‌ترین زمان ممکن از طریق بستر اینترنت مورد رسیدگی و پاسخگویی قرار گیرد. 

وی یادآور شد: پس از ثبت‌نام در سامانه هوشمند کمیته امداد اطلاعات به‌روزرسانی و توسط مددکاران راستی آزمایی می‌شود.

گفتنی است: از مجموع چهار هزار و ۳۸۰ خانوار زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد سه هزار و ۲۰۰ خانوار زیرپوشش دائم و بقیه از طریق تبصره ۱۴ به‌طور موقت زیرپوشش قرار گرفتند که تمامی این افراد باید در این سامانه ثبت‌نام شوند و تاکنون هفت درصد خانوارهای زیرپوشش ثبت‌نام کرده‌اند.

بیش از هشت هزار مددجو در قالب چهار هزار و ۳۸۰ خانوار زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد قرار دارند و ۴۳ دانشجو و طلبه، ۳۵۷ دانش‌آموز، ۱۲۰ یتیم و ۲۵۰ فرزند محسنین نیز از خدمات حمایتی این نهاد برخوردارند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید