۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
02:22
کد خبر : 9399381
۱۹:۳۳

۱۴۰۰/۰۹/۲۱

شرکت‌های بزرگ خوزستان از تولیدات داخلی استان حمایت کنند

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: مسوولان کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ خوزستان، از واحدهای تولیدی داخل استان حمایت بیشتری داشته باشند.

رضا نجاتی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شماره یک اهواز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کیفیت کار واحدهای تولیدی خوزستان مناسب است افزود: اگر شرکت‌ها و کارخانه‌های بزرگ، نیازهای خود را از واحدهای تولیدی درون استان تامین کنند باعث رونق کار آنها خواهند شد.

وی گفت: حمایت از واحدهای تولیدی این شهرک از جمله واحدهای تولیدی پوشاک که بیشتر کارکنان آنها زن هستند، باعث توسعه و رونق اشتغال بانوان در محیط امن خواهد شد.

نجاتی ادامه داد: برای رونق واحدهای تولیدی کوچک و متوسط، توجه و نگاه مسوولان کارخانجات و شرکت های تولیدی به این واحدها ضروری است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان بیان کرد: مسوولان کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ با این واحدهای تولیدی قرارداد ببندند و تولیدات آنها را بدون واسطه خریداری کنند تا حمایت بیشتری از آنها صورت گیرد.

وی گفت: حرکت به سمت رونق تولید و ایجاد اشتغال الزامی است و برای تحقق این مهم باید تعاملی بین تولید کننده و شرکت ها و دستگاه های مختلف در استان ایجاد شود.

نجاتی با بیان اینکه در بازار امروز باید هوشمندانه فعالیت کرد و تولیدات باید بر اساس ذایقه مردم انجام شود، ادامه داد: تولید کنندگان برای رونق و کسب درآمد باید بازاریابی کنند.

۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی در خوزستان وجود دارد. در شهرستان اهواز پنج شهرک صنعتی فعال است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید