۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
08:51
کد خبر : 9399758
۱۱:۳۴

۱۴۰۰/۰۹/۲۳
مسئول معاونت نیروی انسانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در گفت‌وگو با «بسیج»:

چهاردهمين جشنواره حضرت علي اكبر(ع)در سپاه زنجان برگزار مي شود

زنجان-مسئول معاونت نیروی انسانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از برگزاري چهاردهمين جشنواره حضرت علي اكبر(ع) و تجليل از سربازان برتر اين نهاد خبر داد.

سرهنگ محسن رضايي در گفت وگو با خبرنگار بسيج زنجان گفت:چهاردهمين جشنواره حضرت علي اكبر(ع)و تجليل از سربازان نمونه  سپاه انصارالمهدي(عج)استان زنجان برگزار مي شود.

 

چهاردهمين جشنواره حضرت علي اكبر(ع)در سپاه زنجان برگزار مي شود

 

وي تصريح كرد: تجلیل، تکریم و ارائه الگو‌های موفق و برتر به جامعه سربازان نیرو‌های مسلح و فرهنگ سازی با تأکید بر ارزش‌ها و آموزه‌های اسلامی، انقلابی و ملی، ارتقاء روحیه و انگیزه خدمت سربازان، تقویت نگرش مثبت و ارتقاء رفتاری فرماندهان، مسئولان و کارکنان نسبت به جامعه سربازان برخی از اهداف برگزاری این جشنواره است.  

 

 

مسئول معاونت نیروی انسانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با بيان اينكه اين جشنواره در سطح نواحي و شهرستاني برگزار شده است،تاكيد كرد:این جشنواره هر سال با ارتقاء نشاط و پویایی و هویت بخشی به جامعه سربازان، تقویت اعتماد به نفس و خودباوری آنان، ارتقاء سطح منزلت و قداست خدمت وظیفه عمومی در جامعه ، تقویت و تعمیق وحدت، زمینه سازی برای بروز خلاقیت و افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده جوانان و کمک در جهت رشد و ارتقاء هدفمند آنان، شناسایی جوانان سرباز مستعد و توانمند برگزار می شود.

 

 

وی خاطرنشان كرد:تجليل از سربازان نمونه، خانواده شهداي سرباز، پايوران و كميته هاي برتر در راستاي اجراي جشنواره بخشي از برنامه هاي جشنواره مذكور مي باشد.

 

 

رضایی وی با بیان اینکه چهاردهمین جشنواره حضرت علی اکبر(ع) روز پنجشنبه بیست و پنجم آذر ماه سال جاری در محل سالن سالن نور واقع در در مجتمع شهید عطایی استان زنجان برگزار می شود، یادآور شد: سخنران این برنامه سردار جهانبخش کرمی فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان می باشد.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید