به گزارش خبرگزاری بسیج از آستارا، آیت الله سید حسن عاملی در مراسم گرامیداشت ۹ دی و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ایام فاطمیه در مصلای نماز جمعه این شهر اظهار کرد: محور نقطه اشتراک شیعه و سنی رهبریت صالح است و رهبریت صالح ائمه و معصومین تنازل و مماشات را قبول نداشته و هزینه آن را هم پرداخته اند.
وی با اشاره به ایام فاطمیه افزود: اکنون که در این ایام به ساحت حضرت زهرا (س) لبیک می گوئیم و ابراز ارادت می کنیم، باید مثل آن بانوی ولایت مدار از اصول دست نکشیم و هزینه آن را هم پرداخت کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به نابودی داعش توسط رزمندگان اسلام به فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: اگر دست و پای داعش به کشور ما باز می شد، به همه نوع جنایت دست می زدند و ارزش کاری که سردار سلیمانی در برچیدن داعش انجام داد، صد سال دیگر معلوم خواهد شد.
حماسه 9 دی برگرفته از مکتب عاشوراست
فرمانده سپاه آستارا هم در این مراسم با اشاره به سالروز نهم دی ماه گفت: نهم دی ماه برگ زرینی است از تاریخ انقلاب که توسط مردم عزیزمان در مقابل شیاطین داخلی و خارجی رقم خورد که دشمنان میخواستند اراده خود را بر ما تحمیل کنند.
سرهنگ بهزاد قنبری با بیان اینکه حماسه 9 دی برگرفته از مکتب عاشوراست تصریح کرد: نتیجه رفع شبهه فتنه سال ۸۸ بود که مردم بصیر و ولایی ایران پای کار آمدند و با الگوگیری از مکتب سیدالشهدا وارد عرصه شدند و فتنه را درهم کوبیدند.
وی با اشاره به مکتب سلیمانی اضافه کرد: این مکتب برگرفته از مکتب فاطمی و حسینی(ع) است و باید در این مکتب نسل نو انقلاب پرورش یابد و نسبت به تهدیدات و آفتهای انقلاب اسلامی که بر آن تحمیل میشود بتواند مقابله و آنها را در نطفه خفه کند.