
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان،مراسم گرامیداشت سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مسئولان شهرستانی، علما و روحانیون شیعه و اهل سنت ،مردم، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و بسبجیان در سالن غدیر شهر بندر سیریک برگزار شد.
در این مراسم همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی و از فرماندهان جبهه مقاومت گفت: در قاموس حاج قاسم شیعه و سنی، ایرانی و غیر ایرانی ، چپ و راست معنا نداشت و شرط اول برای قاسم بودن سرباز بودن است نه مدعی بودن.
حاج مهدی قاسمی دانا افزود: مکتب شهیدحاج قاسم سلیمانی خیلی قوی تر از قاسم سلیمانی است و امروز مکتب حاج قاسم به مکتبی جهانی برای مسلمانان و غیر مسلمان تبدیل شده است.
وی گفت: حاج قاسم پرورش یافته مکتب زینبی و حسینی است ،حاج قاسم مرد میدان عمل بود مطیع محض امر خدا و تابع ولایت فقیه بود.
همرزم شهید حاج قاسم و فرمانده جبهه های مقاومت با بیان اینکه امروز اگر ما در قدرت نظامی در منطقه و دنیا جز ابرقدرت ها هستیم می شود در اقتصاد هم به قدرت و اقتدار رسید افزود: با صبر و توکل می شود اقتصاد قدرتمند را درست کرد البته باید در این راه دست دزدان را قطع و بی غیرتی را جمع کرد و به نیروهای جوان و انقلابی اعتماد کرد.