خبرهای داغ:
نماینده ولی فقیه در استان همدان:

نقش اجتماعی زنان و منزلت واقعی بانوان در جامعه به درستی تعریف و تبیین شود

همدان-نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: در مقابل جریان فمینیستی، نقش نهادهای فرهنگی و بانوان نخبه بسیار برجسته است، چرا که باید نقش اجتماعی زنان و منزلت واقعی بانوان در جامعه به درست تعریف و تبیین شود.
کد خبر: ۹۴۰۸۶۳۵
|
۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی امروز در جمع بانوان نخبه بسیجی، با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر، اظهار داشت: باید از جامعه بانوان که حضور جدی، پررنگ و تاثیرگذاری در بسترهای مختلف خدمت‌رسانی همچون کرونا داشته‌اند، تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه جایگاه زن و منزلت اجتماعی بانوان و مادران در جامعه باید تبیین شود، مطرح کرد: برخی از جریان‌ها همانند جریان فمینیستی در بخشی از خانواده‌ها و جامعه بانوان تاثیرگذار بوده‌اند و مسائلی که به عنوان آسیب در جامعه مشاهده می‌کنیم نیز ناشی از همین اثرگذاری‌ها است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان افزود: در مقابل جریان فمینیستی که ارزش‌گذاری غیر واقعی از جایگاه زن دارد، نقش نهادهای فرهنگی و بانوان نخبه بسیار برجسته است، چرا که باید نقش اجتماعی زنان و منزلت واقعی بانوان در جامعه به درستی تعریف و تبیین شود.

وی با بیان اینکه برخی از عناوین بار معنایی مثبتی دارند اما در پس پرده حقایق دیگری مطرح است، خاطرنشان کرد: با وجود آنکه برخی مسائل دارای بار معنایی مثبت است اما در پس پرده، به دنبال تحقق منزلت زن نیستند، بلکه به دنبال راه کاری برای تبدیل جامعه بانوان به ابزاری برای انسان‌های فرومایه هستند.

شعبانی موثقی با تاکید بر اینکه نقش اجتماعی بانوان هیچ منافاتی با نقش مادری و همسری ندارد، گفت: یکی از مباحث مهم و زیر بنایی برای ساخت جامعه اسلامی و انسانی، شکل‌گیری درست مدیریت در خانه و خانواده است و این کار نیز به دست بانوان شکل خواهد گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بانوان در برخی از کارهای فرهنگی پیشتاز بوده‌اند، مطرح کرد: اگر تشکیلات منسجمی از بانوان نخبه و فعال فرهنگی در کنار یکدیگر حضور پیدا کنند، توان ارتقای فرهنگی استان به وجود خواهد آمد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همدان با بیان اینکه انسجام بین جامعه بانوان فرصتی مناسب برای کسب دستاوردهای مهم در جامعه است، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در بحث خانواده، جمعیت و یا حتی حجاب و عفاف با آن مواجه هستیم، وجود مجموعه‌ها و متولیان مختلف فرهنگی است که نقطه راهبری مشترکی ندارند.

وی با تاکید بر اینکه طرح‌های فرهنگی در باب حجاب و عفاف باید مبتنی بر واقعیت‌های اجتماعی باشد، گفت: نوع پوشش و حجاب برخی از بانوان به دلیل سبک زندگی و شرایط خاص اجتماعی است نه مسائل دیگر و در این راه نیازمند مطالعات اجتماعی و ارائه طرح فرهنگی هستیم.

شعبانی موثقی همچنین با بیان اینکه در مراسم‌های مذهبی غالب جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند، مطرح کرد: از آنجایی که جمعیت مناسبی در نماز جمعه شرکت می‌کنند، بنابراین ظرفیت بالایی برای کار فرهنگی و ارتباط‌گیری با مردم وجود دارد که باید از آن به نحو استفاده کرد.

انتهای پبام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار