۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
11:01
کد خبر : 9410940
۰۷:۵۶

۱۴۰۰/۱۱/۱۱

سه بیمارستان اهواز به چرخه پذیرش بیماران کرونایی اضافه شدند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز از اضافه شدن بیمارستان‌های فاطمه الزهرا(س)، سینا و نفت اهواز به چرخه پذیرش بیماران با علایم کرونا خبر داد.

دکتر محمدحسین سرمست روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار بسیج بیان کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در کنار بیمارستان رازی که بیمارستان سنتر ما به شمار می رود بیمارستان‌های سینا، فاطمه الزهرا(س) و نفت اهواز نسبت به بستری بیماران حاد اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم کلینیک‌های سرپایی حاد تنفسی را مجدد در بیمارستان ها فعال کنیم افزود: افرادی که علایم ابتلا به کرونا دارند، می توانند به جای رفتن به بیمارستان، به این مراکز مراجعه کنند.

سرمست گفت: در شرایط فعلی، ۹۰ درصد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی، بدحال نیستند و می توانند طول درمان خود را در منزل سپری کنند.

وی ادامه داد: در چند روز گذشته تعداد بستری‌های ناشی از کرونا در خوزستان نسبت و نیز تعداد مراجعه به مراکز بهداشتی افزایش یافته است.

وی با اشاره به افزایش موارد مثبت کرونا در خوزستان افزود: مردم می توانند با زدن ماسک، ایمنی قابل توجهی در مقابل سویه اُمیکرون ایجاد کنند همچنین باید از سفرهای غیرضروری خودداری کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: از هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم نسبت به تکمیل واکسیناسیون و دریافت دُز دوم و سوم خود اقدام کنند.

هم اکنون ۱۵ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و بقیه شهرستان های استان آبی کرونایی هستند.

روز گذشته ۴۸۰ مورد مثبت جدید کرونایی در استان خوزستان شناسایی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید