به گزارش خبرنگار بسیج از ایرانشهر، به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر مزار شهداء توسط فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کربلا به همراه بسیجیان پایگاه، دانش آموزان و مربیان هلال احمر غبارروبی و هطر افشانی شد.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کربلا هلال احمر شهرستان ایرانشهر در این مراسم گفت: دهه فجر بهانه ای بود تا بار دیگر بسیجیان و اعضای با ایمان و مخلص پایگاه بسیج کربلا هلال احمر برای تجدید پیمان با شهدای گرانقدر به گلزارمطهر شهدای بروند و پیمان آسمانی شان را مستحکم تر کنند.
محمدرضاکرد اظهار داشت: ما آرامش و امنیت خود را مدیون خون تمام شهیدان هستیم شهیدانی که از جان و مال و خانواده خود دل کندند و با جهاد در راه خدا و دفاع از ناموس و وطن خود را فدا کردند، اری باید یادشان را زنده نگه داریم تا از نسل جوان امروز قاسم سلیمانی هایی برای نسل فردا به یادگار بگذاریم.