به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، اسدالله عباسی در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در سالن اجتماعات الغدیر استانداری با اشاره به روند افزایشی شیوع کرونا در گیلان اظهار کرد: لازم است بیش از پیش نسبت به خودمراقبتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از شکل گیری تجمعات و نیز اطلاع رسانی و آموزش صحیح در این بخش اقدام شود.
وی با بیان اینکه روند تزریق دز سوم کرونا در گیلان رو به رشد است، گفت: هم اکنون ۹۵ درصد از جمعیت گیلان دز اول، ۹۰ درصد دز دوم و ۴۰ درصد نیز دز سوم واکسن را دریافت کرده اند که نسبت به میانگین کشوری بالاتر است که انتظار می رود با همت جدی مسوولان، این روند شتاب بیشتری بگیرد.
رئیس ستاد مبارزه با کرونای گیلان با خطرناک دانستن پیک جدید کرونا در کشور افزود: میزان مرگ و میر در افرادی است که واکسن ها را دریافت نکرده و به رعایت پروتکل ها توجه ندارند این در حالیست که کرونا همانند دو سال پیش در گیلان شیوع دارد.
عباسی با ابراز نگرانی از عادیانگاری موجود در جامعه با توجه به فرا رسیدن آغاز سال نو در گیلان بیان کرد: یکی از عمده نگرانیهای مسوولان بهداشتی در گیلان خریدهای نوروزی در آستانه فرا رسیدن عید و حضور مردم در مراکز خرید و بازار و نیز افزایش تردد در بانک ها در روزهای پایانی است لذا از دانشگاه علوم پزشکی، اصناف و دستگاههای نظارتی به صورت ویژه در این زمینه وارد عمل شوند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشتی در بخش حمل و نقل عمومی بیان کرد: در بخش های مختلف حمل و نقل نیز باید پروتکل های بهداشتی، صحت تزریق واکسن رانندگان و مسافران و نیز تاکید بر استفاده از ماسک رعایت شود و کنترل هوشمند با جدیت ادامه پیدا کند.
استاندار گیلان با درخواست از دانشگاه علوم پزشکی گیلان و آموزش و پرورش در خصوص ایجاد فضای مناسب شرایط تزریق واکسن دانش آموزان تصریح کرد: یکی از عمده نگرانی دانش آموزان و خانوادههای آنان ازدحام در محل تزریق واکسن کرونا است لذا از دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش درخواست دارم تا با ایجاد فضای مناسب، تزریق واکسن دانش آموزان را در محل تحصیل شان میسر کند تا از حضور دانش آموزان و خانواده های آنان در مراکز واکسیناسیون برای تسریع در امور ، جلوگیری به عمل آید.
عباسی با قدردانی از سپاه قدس گیلان و بیمه سلامت در برای پوشش بیمهای افراد فاقد بیمه گفت: توزیع عادلانه منابع در همه مناطق گیلان مورد تاکید است و باید شرایطی توسط دانشگاه علوم پزشکی، نظام پزشکی و دستگاه های نظارتی و بازرسی استانداری فراهم شود که خدمات پزشکی با حضور و استقرار پزشکان متخصص در سطح شهرستان های استان، توازن یابد و مردم ناچار نباشند برای ادامه روند درمان خود به مراکز درمانی مرکز استان بیایند.
انتهای پیام/