قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، نقی سیاهکالی مرادی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در مراسم افتتاحیه مجازی راهیان نور دانش آموزی که با حضور سردار آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، منوچهر حبیبی معاون سیاسی استاندار و جمعی از مسوولان استانی در سالن کوثر قزوین برگزار شد بیان کرد: یاد و خاطره شهدا و بیان دلاوریها و رشادتها ارج و قرب بسیار زیادی دارد و عبرتی برای نسل جدید و جوان جامعه محسوب می شود.
وی گفت: ممکن است خواندن کتاب ها و مطالب درسی به نسبت مشاهده عینی و عملیاتی رشادتهای رزمندگان اسلام بر روی دانش آموزان تاثیرگذاری قابل توجه نداشته باشد. از دانش آموزان عزیز خواستاریم این فرصت ۳ روزه در جهت شناخت آرمان های شهدا و معارف دفاع مقدس را در بستر فضای مجازی غنیمت بشمارند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: یاد و خاطره ۳۶ هزار دانش آموز و ۵ هزار معلم شهید عزیز را گرامی می داریم. یکی از مهمترین اهداف و برنامههای ما در سازمان آموزش و پرورش، زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج آرمان های آنهاست که برای این آرمان ها ایستادگی کرده و جان دادند.
سیاهکلی مرادی در پایان گفت: بهره مندی و انتقال مفاهیم فرهنگ ایثار و شهادت، دفاع از وطن، شجاعت و مردمداری به نسلهای بعد، از وظایف مسئولین، معلمان و دانش آموزان است.
انتهای پیام/۱۰۱۱