۰۲ / تير / ۱۴۰۴ - 23 June 2025
14:15
کد خبر : 9417669
۰۰:۰۴

۱۴۰۰/۱۲/۰۷
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

معنویت و موازین اخلاقی اساسی‌ترین شرط تداوم موفقیت‌های انقلاب است

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهارداشت: حاکم بودن معنویت و موازین اخلاقی در جامعه اساسی‌ترین شرط تداوم موفقیت‌های انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج بایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار با اعضای شورای اعتکاف استان و رئیس ستاد مردمی اعتکاف کشور،اعتکاف را جلوه‌ای از رویش‌های انقلاب اسلامی دانست.

وی گفت: اعتکاف سنت حسنه‌ای است که به عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی انسان ساز بعد معنوی انقلاب را تقویت کرده و جوانان انقلابی همچنان با ایمان راسخ در مراسم اعتکاف حضور پیدا می‌کنند.

حجت الاسلام آل هاشم افزود: با وجود ریزش‌هایی که در مسیر انقلاب رخ داد شاهد رویش‌های بی نظیر جوانان در عرصه‌های گوناگون علمی، فرهنگی و ورزشی هستیم.

حجت الاسلام تکیه‌ای؛ رئیس ستاد مردمی کشور هم در این دیدار با تشریح فعالیت‌های انجام گرفته برای بهتر برگزار شدن آئین‌های اعتکاف گفت: در سال‌های قبل از همه گیری ویروس کرونا در بیش از ۶ هزار مساجد کشور مراسم اعتکاف برگزار می‌شد که این سنت حسنه باعث معنویت بیشتر در جامعه شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید