۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
20:05
کد خبر : 9417839
۲۰:۲۵

۱۴۰۰/۱۲/۰۷
امام جمعه موقت دیّر:

روند انتصابات در استان بوشهر تسریع شود

امام جمعه موقت دیّر با اشاره به طولانی شدن روند انتصابات در استان بوشهر، گفت: استاندار و تیم کاری ایشان خصوصاً تیم گزینش در بعضی مسائل مردم را خیلی معطل نکنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیّر،امام جمعه موقت دیّر در خطبه‌های نمازجمعه این هفته،با اشاره به طولانی شدن روند انتصابات در استان بوشهر، گفت: استاندار و تیم کاری ایشان خصوصاً تیم گزینش در بعضی مسائل مردم را خیلی معطل نکنند.

وی درباره طولانی شدن روند انتصابات در استان بوشهر، عنوان کرد: استاندار و تیم کاری ایشان خصوصاً تیم گزینش در بعضی مسائل مردم را خیلی معطل نکنند و مسئولینی که برای کمک دادن به فرمانداران و نیروهایشان لازم است را سریع‌تر و با دقت انتخاب کنند نه اینکه با وسواس که گاهی اوقات خدای نکرده آبروی افرادی میان می‌آید و امروز اسم شأن مطرح شده و فردا رد می‌شود.

امام جمعه موقت دیّر تاکید کرد: اگر بنا است شخصی معرفی شود باید تیم انتصاب یا انتخاب این قدر قوی باشد که نیرو را کاملاً بشناسد و بعد مطرح شود نه اینکه در اواخر یا میانه راه دوباره دچار شک و تردید می‌شوند.

وی گفت: این هم یک توصیه دلسوزانه است و هم بار معنوی دارد که آبروی افراد حفظ شود و هم نیاز مردم است، قطعاً یک فرماندار معاونینی می‌خواهد و بایستی هم خود ایشان و هم دیگران سریع‌تر اقدام کنند که البته کارهایی هم انجام شده است؛ در خصوص سایر پست‌ها در اقصی نقاط استان هم این مقوله لازم بود که مدنظر قرار گیرد.

 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید