روزانه بیش از ۲۳۰ تن مرغ به بازار عرضه می شود/ عرضه هوشمند کالا را با جدیت در استان مرکزی پیگیری میکنیم/اولین کشتارگاه صنعتی بهزودی در شهر داودآباد کلنگ زنی خواهد شد
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی صفری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: مدیریت زنجیره تولید یکی از اهداف مهم سازمان جهاد کشاورزی است که در این راستا کلیه دستگاههای متولی را همافزا و هماهنگ کردیم که نتیجه فعالیتها تأمین امنیت غذایی و افزایش بهرهوری در همه حوزهها را رقم خواهد زد.
صفری اظهار کرد: قانون انتزاع مصوبه مجلس شورای اسلامی برای تحقق مدیریت کل زنجیره تولید با دستور ریاست جمهوری از ۴ ماه گذشته در دستور کار قرارگرفته و اعتقادداریم اگر تولید مناسب انجام شود قطعاً نظارت بر بازار بهراحتی امکانپذیر است.
وی ادامه داد: خوشبختانه هماکنون بهواسطه تولید خوبی که در سطح کشور و استان شاهد هستیم بازار کاملاً شرایط مطلوبی دارد و هیچگونه کمبودی در خصوص اقلام اساسی را شاهد نیستیم.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: روزانه بیش از ۲۳۰ تن مرغ به بازار ارائه میشود که در حال بررسی برای عرضه به خارج از استان هستیم و حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده هردو با یکدیگر از وظایف جهاد کشاورزی است و مدیریت این دو مسئله مطلوبی در کل زنجیره را رقم خواهد زد.
صفری بیان کرد: شناسایی گلوگاههای بازار و تولید یکی از اقدامات در دستور کار این سازمان است که کلیه عوامل در این راستا شناسایی میشوند و راهکار برای مدیریت آنها نیز در دستور کار قرار میگیرد.
وی یادآور شد: نظارتهای هوشمند را بهجای نظارتهای سنتی در دستور کار گذاشتیم و در ۴ ماه گذشته با اقدامات جهادی و همین امکانات موجود بسیار خوب عمل کردیم که آرامی و فراوانی اجناس نتیجه این مدیریت است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: خوشبختانه در سطح استان مرکزی شاهد فراوانی محصولات کشاورزی و اقلام اساسی هستیم و هیچگونه کمبودی وجود ندارد و اگر در طی روزهای آینده شاهد صف کشی برای کالایی بودیم این نشان از عدم هماهنگی است و بههیچعنوان نشان از کمبود کالا نیست.
صفری بیان کرد: در راستای پیگیری و بررسی کلیه مشکلات و مسائل کشاورزی و اقلام اساسی قرارگاه امنیت غذایی در استان مرکزی تشکیل شد و کلیه مسائل با حضور دستگاههای متولی و نظارتی روزانه بررسی میشود و بیش از ۷۵ جلسه قرارگاه تاکنون برگزارشده است.
وی ادامه داد: وضعیت تولید و شناسایی گلوگاهها در سطح استان با دقت و حساسیت رصد و بررسی میشود و بهطور مثال برای عرضه بهتر کالا در اراک بهزودی ۱۲ مرکز عرضه مستقیم راهاندازی خواهد شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ساماندهی میدان میوه و ترهبار اراک در دستور کار قرارگرفته و مصوب شده که شهرداری اراک طبق توافقنامهای مدیریت میدان ترهبار اراک را بر عهده بگیرد و این بر قیمت میوه تأثیرگذار است چراکه ابزارهای نظارتی شهرداری از مبدأ تا مقصد بسیار خوب است.
صفری افزود: ساماندهی کشتارگاههای استان در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی است و متأسفانه اراک کشتارگاه صنعتی ندارد و به همین منظور اولین کشتارگاه صنعتی بهزودی در شهر داودآباد کلنگ زنی خواهد شد و با توجه به اینکه کشتارگاه یک پالایشگاه کامل است کلیه موارد در طراحی این مجموعه دیدهشده است.
وی گفت: عرضه هوشمند کالا را با جدیت در استان پیگیری میکنیم و هماکنون عرضه محصولات دامی در حال انجام است و سفارش آن به یک هزار مورد رسیده و بازار گاه که یک پلتفرم خصوصی است و در ۲۸ استان ازجمله استان مرکزی راهاندازی شده اقدامات حمایتی از آن را در دستور کار گذاشتیم و در روزهای آینده فعالیت عرضه آن آغاز خواهد شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: رویکرد حمایت از پلتفرمهای بومی است و در طی روزهای آینده قطعاً پلتفرمهای دیگری به عرضه هوشمند کالا نیز اضافه خواهد شد.
صفری خاطرنشان کرد: از تعامل رسانه ها برای کمک در تنظیم بازار استقبال می کنیم و اعتقاد داریم اصحاب رسانه از ارکان تنظیم بازار هستند.
انتهای پیام/