حضرت زهرا (س) الگویی برای تمام اعصار هستند
وی ادامه داد: سبک زندگی در نهایت برونداد پیش زمینه هایی است که افراد در ذهن خودشان دارند و در زمینههای مختلف اعم از فرهنگی، اخلاقی، سیاسی و ... آن را بروز میدهند.
این مسئول خاطرنشان کرد: سبک زندگی حضرت زهرا (س) به عنوان یک الگوی مناسبت همیشه مطرح می شود به طوری که گرچه از طول عمر کوتاهی برخوردار بودند، ولی با این همه در پرتو قرآن و سنت رسول خدا سجایای اخلاقی بارز خود را به منصه ظهور رساندند، بنابراین در تمام اعصار و نسل ها به عنوان یک انسان کامل شناخته میشوند.
با سبک زندگی اسلامی به قله سعادت می توان رسید
بیابانی اضافه کرد: در سبک زندگی با مسائل مطلوب و غیرمطلوب روبه رو میشویم، اما سبک زندگی اسلامی شیوه ای از زندگی است که افراد و منش افراد را براساس احکام دینی و بینش اسلامی تنظیم میکند که میتوان از حضرت زهرا (س) در همه عرصه ها سرمشق گرفت، چرا که تنها در این صورت میتوان به قله سعادت رسید.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه ما به یک الگوی عینی و قابل ادراک نیاز داریم تا با الهام از او بتوانیم در مسیر درست زندگی و ارزشها گام برداریم، اضافه کرد: در قرآن نیز موضوع الگوگیری و الگوسازی تایید شده و در آیات و سورههای قرآن به آن اشاره شده، همچنین الگوهای مخرب و انسانساز نیز مورداشاره قرار گرفته است، که در سوره حمد این موضوع به صورت محسوس مطرح میشود.
بیابانی خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) بدون شک کامل ترین الگو برای شناخت اسلام و قرار گرفتن در مسیر یک زندگی سالم هستند، که میتوان در همه زمینهها از آنها درس گرفت، چرا که به احکام دینی و دستورات خداوند پایبند هستند.
حضرت زهرا (س) الگوی مردان نیز هستند
وی با بیان اینکه موضوع فوق در ارتباط با واقعه عاشورای حسینی نیز مصداق دارد، گفت: گرچه 1400 سال از وقوع آن میگذرد، ولی همچنان به صورت مستمر این رویداد تبیین و بیان میشود، که نشان میدهد، امام حسین (ع) تجلی بینش دینی هستند، که میتوان از ایشان در همه زمینهها درس گرفت.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) نه تنها الگوی بانوان بلکه مردان نیز هستند، اظهار کرد: همه زنان و مردان میتوانند با الهام از ایشان در زمینههای مختلف گام بردارند.
وی ادامه داد: گرچه اهل بیت (ع) معصوم هستند ولی با این همه میتوان آنها را به عنوان یک انسان کامل به جهانیان معرفی کرد که میتوان در بسیاری از زمینه ها از آنها الگوبرداری، پیروی و تبعیت کرد، که لازمه این امر بصیرت و پایداری در مسیر و به کارگیری آموختههاست.
بیابانی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) یک الگوی ویژه به عنوان الگوی فاطمی را به همه انسانهایی که دغدغه رشد و کمال دارند، ارائه دادند.
وی ادامه داد: در موقعیت زمانی و مکانی حاضر هم می توان به حضرت فاطمه (س) و الگوهای قرانی تاسی کرد و آنها را به عنوان اسوه معرفی کرد، حضرت مریم (س)، حضرت آسیه (س) الگوهایی ارزشمندی هستند که می توان از آنها الهام گرفت.