باید راهیان نور را شبیه پیاده روی اربعین مردمی کرد/ بازدید ۵ هزار مازندرانی از مناطق عملیاتی جنوب
خبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار محمد عباسپور صبح امروز در گفتگو با خبرنگار اعزامی بسیج مازندران به مناطق عملیاتی جنوب، از حضور ۵ هزار زائر مازندرانی در یادمانهای شهدا و مناطق عملیاتی خبر داد وگفت: از روز ۱۷ تا ۲۵ اسفند ماه این تعداد زائر از یادمانهای عملیاتی جنوب بازدید کردند.
مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا با تاکید بر اینکه درهمه اردوگاهها تیمهای بهداری و پزشکان مستقر هستند، افزود:در دو مجموعه اسکان کاروان راهیان نور مازندران، که اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک، و اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر به اضافه یادمان شهدای هفت تپه، است، حدود ۲۵۰ خادم مشغول خدمات رسانی در عرصههای مختلف فرهنگی، خدماتی، پشتیبانی، بهداری و بهداشت و سلامت و ... به زائرین میباشند.
سرهنگ عباسپور در ادامه بااشاره به اینکه هر روز، یک هزار پرس غذای گرم در اختیار کاروانها قرار میگرید، خاطرنشان کرد:الحمدالله امسال برنامه راهیان نور با دعای همه مشتاقین عرصه ایثار وشهادت اتفاق افتاد و شاهد حضور پررنگ همه مردم از گروههای مختلف در این اردوی فرهنگی هستیم.
مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اقدامات پرداخت و گفت: سپاه کربلا در راستای بحث راهیان نور سلسه اقداماتی انجام داد که آن مردمی کردن راهیان نور و بحث ارزان سازی سفر با کمک خیرین بود.
سرهنگ عباسپور ادامه داد:مجموعه سپاه کربلا با کمک خیرین توانست در مسئله اسکان و تغذیه زائر کاهش هزینه داشته باشند که با کیفیتترین و مناسبتترین خدمات برای زائرین شهدا همراه بود.
مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا به بسترسازی اردوی راهیان نور هم اشاره کرد و افزود: مهمترین بسترسازی راهیان نور، هوشمند سازی ثبت نام کاروانهای راهیان نور بود. در گذشته بصورت سنتی ثبت نام انجام میشد و آن دسته از مردمی که به صورت خودروهای شخصی درصدد بودند تا در اردویهای راهیان نور شرکت کنند، دسترسی به مراکز ثبت نام نداشتند.
سرهنگ عباسپور اضافه کرد: امسال سامانهای طراحی شد و مردم عزیز میتوانستند از ۵ بهمن ماه در این سامانه ثبت نام کنند. در این سامانه بازههای ثبت نام از ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ تا ۴ فروردین ۱۴۰۱ تعریف شده که درسامانه بخش اسکان هم در اختیار زائرین قرار گرفت و هم تشرف به یادمان شهدا به صورت پیشنهادی مشخص شد.
مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا به تشریح سیر تشرف زائرین به مناطق عملیاتی هم اشاره کرد و گفت: کاروانهایی که از مازندران به سمت جنوب حرکت میکنند، پس از رسیدن به خوزستان، غروب روز اول را در اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک اسکان مییابند و صبح روز بعد برای بازدید از یادمان فتح المبین و یادمان شهدای هفت تپه راهی میشوند. کاروانها بعدازظهر پس از بازدید این دو یادمان به سمت خرمشهر و اردوگاه شهید بلباسی در خرمشهر حرکت میکنند و شب در این اردوگاه اسکان مییابند.
سرهنگ عباسپور اضافه کرد: روز دوم کاروانها از یادمان عملیاتی والفجر هشت و اروند کنار که یکی از مناطق عملیاتی لشکر پرافتخار لشکر ۲۵ کربلا است، بازدید میکنند و بعدازظهر به سمت اردوگاه به صرف نهار باز میگردند و بعدازظهر هم کاروانها برای بازدید از یادمان نهر خیرین و بازدید از یادمان شلمچه راهی میشوند.
مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا ادامه داد: روز سوم هم کاروانها به سمت یادمان طلائیه و هویزه حرکت میکنند و آخرین حضور کاروانها هم که اختتامیه راهیان نور است، حضورشان در معراج شهدای شهید محمودوند اهواز میباشد.
سرهنگ عباسپور از طرح فرهنگی شهید بصیر در اردوی راهیان نور هم خبر دادو گفت: یکی از برنامههای خوب فرهنگی در اردوی راهیان نور برنامه فرهنگی شهید بصیر است. وقتی کاروانهای در ادروگاه شهید حعفرزاده مستقر شدند، یک کاروان به صورت پیشقراول در آمده و تمامی اتوبوسها به صورت هماهنگ و با راوی و مداح در مناطق عملیاتی گرد هم آمده و برنامه فرهنگی برگزار میشود. همین برنامه هم در اردوگاه شهید بلباسی اجرا میشود که در بازدید از مناطق عملیاتی کاروانها به صورت تجمیعی بوده و برنامه فرهنگی برگزار خواهد شد.
مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلا با تاکید بر استقبال خوب مردم از اردوی راهیان نور، افزود: امسال حضور خودروهای شخصی در اردوی راهیان نور پررنگ بود.
سرهنگ عباسپور در پایان سخنان خود با تصریح بر اینکه باید برای مردمی کردن اردوی راهیان نور تلاش کنیم، اضافه کرد: باید مدلی مثل پیاده روی اربعین که مردمی است را برای راهیان نور پیاده سازی کنیم تا همه اقشار مردم در سال آینده از برنامه راهیان نور استفاده کنند.
انتهای پیام/