خادم شهدا یک پلاک و افتخاری است/سختترین روز؛ زمانی که خادم شهدا نباشم
یارمحمدی خادم شهدای مستقر در ستاد اسکان اردوگاه اندیمشک در گفتوگو با خبرنگار بسیج استان مرکزی؛ با یادآوری این موضوع که بیش از 6 سال است خادم شهدا است، گفت: افتخارم این است که هر آنچه که دارم به واسطه بسیج و خادم شهدایی کسب کردهام.
این خادم شهدای 30 ساله اعزامی از اراک تصریح کرد: امنیت و آسایشی که در کشور وجود دارد را مرهون خون شهدا هستیم و وظیفه سنگینی که امروز بر دوش تک تک ما نهاده شده است زنده نگه داشتن یاد شهداست.
این معلم جوان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری درباره شهدا گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، براین اساس توفیق حضور و انجام وظیفه به عنوان خادم شهدا نصیبم شد و امیدوارم تا آخر عمر نیز در همین راه باقی بمانیم.
وی افزود: امسال هم به رغم مشکلاتی که در حیطه کاری برایم پیش آمد و با مرخصی بنده موافقت نمیشد ولی باز تلاش کردم در این مناطق حضور پیدا کنم، اگر یک روز نتوانم این تصور را داشته باشم که نمی توانم خادم شهدا باشم بی شک سختترین روز زندگی من است.
عضو بنیاد ملی نخبگان و از مخترعان استان مرکزی تصریح کرد: به قدری با این مناطق و یادمانهای شهدا انس گرفتهایم که همیشه رغبت دارم در لحظه سال تحویل در این مناطق و در کنار شهدا حضور داشته باشم.
یارمحمدی یادآور شد: از روزهای پایانی اسفندماه در این مناطق حضور داریم و تا پایان ایام تعطیلات در این مناطق هستیم. در آخرین روز از حضور یادمان شهدا را زیارت کرده و با این مناطق وداع می کنیم و از شهدا می خواهیم تا توفیق دوباره حضور را به ما بدهند.
وی در پاسخ به اینکه خانواده از حضور شما در ایام تعطیل در این مناطق رضایت دارند، گفت: این یک واقعیتی است که خانواده علاقه دارند تا لحظه تحویل سال را در کنار یکدیگر باشیم ولی سعی کردم رضایت آنان را جلب کردهام که ایام نوروز را در کنار شهدا باشم و در فواصل مختلف سال برایشان جبران می کنیم.
صاحب مقامهای برتر استانی و کشوری با تاکید بر اینکه رضایت خانواده نیز از اهمیت ویژهای برخوردار استف گفت: خادم شهدایی که در این مناطق حضور دارند بی شک با خانوادهشان مشکلاتی دارند و اگر بگویند خانواده رضایت کاملی دارد، نیست چراکه خانواده نیز انتظاراتی دارد که تلاشمان هم بوده برای جلب رضایت خانواده در ایام دیگر و مناسبت های خاص جبران کنیم.
یارمحمدی با اشاره به تعریفی از خادم شهدا گفت: خادم شهدا یک پلاک و افتخاری است که بر روی سینه هر کسی گذاشته نمی شود، به واقع خادم شهدا کسی است که از هر لحظه زندگی برای خدمت به شهدا و زائران شهدا بهره می گیرد. اینکه هر لحظه در مسیر شهدا قرار داشته باشد و معتقدم هر کسی این تفکر را داشته باشد فرقی نمی کند کجا باشد می تواند جزو خادم شهدا باشد و نباید حتما در یادمان یا منطقه عملیاتی باشد.
وی افزود: اینکه فرد تنها هدفش خدمت به نظام و ولایت و زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا باشد میشود گفت خادم شهداست که خواسته شهدا را در کشور طنین انداز می کند.
عضو بنیاد ملی نخبگان و از مخترعان استان مرکزی تصریح کرد: مناطق عملیاتی حال و هوایی دارد که هر کس وارد این فضا شود گرچه در زمان حرکت به سمت این مناطق اکراه داشته باشند و تصورشان این باشد که بیابان می بینند، به خاطر فضای معنوی این مناطق و شهدایی که خود دعوت کننده بودهاند به گونهای میهمان نوازی می کنند که مجذوب میشوند.
این معلم 30 ساله تصریح کرد: خیلی از خانوادهها هستند که با یک بار حضور، برای سالهای آینده نیز برنامهریزی می کنند و دیدهام خانوادههایی که سالهای بعد همسفران دیگری را با خود به این مناطق آوردهاند. امیدواریم راهیان نور خانوادگی بیش از اینکه شاهدیم رونق بگیرد و در این مسیر مسئولین و دستگاه ها نیز کمک کنند تا شاهد این باشیم که همه خانوارهای ایرانی دست کم یک بار هم شده در این مناطق حضور پیدا کنند.
یارمحمدی با اشاره به هجمه سنگین دشمن در بحث فرهنگی و گسترش فضای مجازی گفت: جوانان امروزه باید ببینند اگر شهدا در این زمان حضور داشتند چگونه از این فضاها بهره می گرفتند، شهدا به قدری با بصیرت عمل می کردند که روایتگری راویان از دوران دفاع مقدس تائید کننده این مهم است اگر ما هم به پیروی از سیره شهدا با بصیرت از فضای مجازی استفاده کنیم این فضا برای دشمن تبدیل به منجلابی خواهد شد که او را غرق می کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در انجام وظیفه معلم بودن خود سعی کردهام از آنجا که دبیر هنرستان هستم بیشترین توانایی خود را در بحث تربیتی و فرهنگی به کار می گیرم چراکه معتقدم تربیت مقدمه آموزش است. باتوجه به این موضوع هم بسیاری افراد به بنده به چشم یک مسئول تربیتی نگاه می کنند.
انتهای پیام/