روایتی از جهادگریهای بسیجیان پایگاه شهید نواب صفوی آستانه اشرفیه در دوران کرونا

روایتی از جهادگریهای بسیجیان پایگاه شهید نواب صفوی آستانه اشرفیه در دوران کرونا
پایگاه بسیج شهید نواب صفوی از جمله پایگاه‌های بسیج درشهرستان آستانه‌اشرفیه است که از همان روزهای آغازین شیوع بیماری کرونا آتش به اختیار وارد میدان شده است.
کد خبر: ۹۴۲۲۵۳۱
|
۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹

 

 


به گزارش خبرگزاری بسیج، اکنون دوسال از آغاز شیوع کرونا در گیلان می‌گذرد و کشور ایران هم به مانند دیگر کشورها کماکان با این ویروس درگیر بوده و انگار کرونا میل رخت بستن بر جهان را ندارد.

اواخر بهمن ماه سال ۱۳۹۸ بود که وزرات بهداشت اولین مورد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در استان قم سپس در استان گیلان را اعلام کرد که پس از آن کشور به آرامی رنگ و بوی مبارزه با کرونا به خود گرفت.

با جدی‌تر شدن شیوع ویروس کرونا در گیلان و همچنین افزایش روز افزون بیمارن بستری شده در بیمارستان‌ها کم کم دغدغه کمبود وسایل بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده نیز بیش از بیش نمایان شد و این کمبود تا جایی ادامه داشت که برخی سودجویان وارد بازار شدند و با اقدام به احتکار این اقلام، موجبات کمیاب و گران شدن این وسایل را فراهم آوردند.

بعد از گذشت یک الی دو ماه از گذشتن شیوع کرونا در کشور دولت ستاد ملی مبارزه با کرونا را به ریاست وزیر بهداشت را تشکیل می‌دهد تا از این طریق بتواند از ظرفیت‌های کشور برای مقابله با این بیماری به طور یکپارچه عمل کنند.

بعد از تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا، این ستاد مهم‌ترین تصمیم خود را در اعلام بسیج ملی غربالگری و مقابله با بیماری کرونا اعلام کرد و در این طرح قرار شد بسیجیان به کمک شبکه بهداشت و درمان کشور شتافته تا علاوه بر غربالگری تمام مردم، هرکاری که از دستشان بر می آید، انجام دهند.

ولی بسیجیان گیلانی در پایگاه‌های بسیج سرتاسر گیلان مدت‌ها بیش از درخواست وزرات بهداشت آستین همت خود را بالا زده و با همتی مضاعف و با تبعیت از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وارد میدان مبارزه با کرونا شدند، پایگاه مقاومت بسیج در گیلان که تعدادشان بسیار از حد تصور مردم بوده است با انگیزه مضاعف ابتدا میداندار تولید اقلام بهداشتی شدند و روزانه با تولید بیش از ۱۰۰ هزار عدد ماسک و اقلام بهداشتی دست سودجویان را از بازار قطع کردند و سپس این وسایل را تولید و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دادند.

بر همین اساس پایگاه‌های مقاومت بسیج در هر نقطه از استان با ایجاد قرارگاه‌های جهادی کار تولید ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و دستکش را آغاز و آن را در بین توزیع و سپس به ضد عفونی‌سازی اماکن عمومی پرداختند.

اما این پایان کار نبوده و بسیجیان گیلانی در شهرستان‌های مختلف به سراغ خانوارهایی که کسب و کار خود را به دلیل شیوع کرونا از دست داده بودند رفتند تا با توزیع بسته‌های معیشتی توزیع آن بین نیازمندان هر محله جلوه دیگری از اقدامات جهادی خود را به جهانیان نشان دهند.

حال بعد از گذشت بیش از دوسال از شیوع ویروس کرونا در گیلان به سراغ یکی از پایگاه‌های مقاومت بسیج در شهرستان آستانه‌اشرفیه رفته تا از چگونگی اقدامات جهادی بسیجیان آن پایگاه در راستای مبارزه با بیماری کرونا آشنا شویم، اسم این پایگاه، پایگاه شهید نواب صفوی نام دارد که در اوایل دهه ۶۰ شروع شروع به فعالیت کرده و حتی چندین بار به عنوان پایگاه نمونه شهرستانی برگزیده شده است.

پایگاه بسیج شهید نواب صفوی از جمله پایگاه‌های بسیج درشهرستان آستانه‌اشرفیه است که از همان روزهای آغازین شیوع بیماری کرونا آتش به اختیار وارد میدان شده و با گذشت دو سال از شیوع ویروی کرونا همچنان در میدان کمک به مردم ایستاده است.

فرمانده این پایگاه یک جوان مؤمن، انقلابی و بسیار با انگیزه و جهادگر است که با این حال با اتکا به روحیه جوانی و تلاش جهادی توانسته به خوبی از پس کار برآید و بسیجیان پایگاه را برای این جهاد در این میدان نیز همدل و همراه کند.

وقتی وارد پایگاه می‌شوی یک ساختمان قدیمی و البته بازسازی شده را می‌بینید که نشان از سرزندگی و پویایی این پایگاه قدیمی دارد و بخش دیگر این پایگاه عکس شهدای خیابان شهید نواب صفوی را می‌بینید که به دیوار این پایگاه نصب شده است.

بسیجیان پایگاه شهید نواب صفوی در ابتدای روزهای مبارزه با کرونا با ضدعفونی‌سازی معابر کار مبارزه با ویروس کرونا را آغاز کرده و برای انجام این کار چند وانت و همچنین چند دستگاه سمپاش را تهیه می‌کنند و بعد از چند روز کم کم کار خود را توسعه داده و برای انجام این کار حتی مبالغی را از جیب خود خرج می‌کنند.

هرچه کارها و روزها جلوتر می‌رود بسیجیان پایگاه مقاومت شهید نواب صفوی مشکلات را شناسایی و با برنامه ریزی دقیق‌تر به تولید ماسک و اقلام بهداشتی به کمک کادر درمان رفته تا باری را از دوش آنان بردارند.

فرمانده پایگاه شهید نواب صفوی می‌گوید، فعالیت این پایگاه در راستای مبارزه با کرونا از قبل از عید سال ۹۹ آغاز و تاکنون ادامه دارد به طوری که فقط به ضد عفونی کردن محلات پرداخته و در این راه برخی از بسیجیان این پایگاه به علت استفاده بیش از حد از مواد شیمایی بیمار شدند ولی بعد از گذشت چند روز و به دست آوردن سلامتی بار دیگر میدان را خالی نکرده و به یاری مردم شتافتند.

این فرمانده پایگاه می‌گوید مردم و اهالی محل بعد از دیدن تلاش بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید نواب صفوی، خود محلول ضدعفونی را به این پایگاه اهدا و سپس این محلول‌ها به دست مردم و نیازمندان می‌رسید.

این رسم‌های اعضا پایگاه شهید نوای صفوی دیدار با خانواده شهدا در روز دوم فروردین ماه است ولی در دوسال گذشته و به دلیل شرایط کرونایی از این کار امتناع کرده و به جای دیدار، با حضور در منزل خانواده‌های شهدا بسته‌های بهداشتی را در میان آنان توزیع کردیم.

فعالیت اعضا پایگاه شهید نواب صفوی به ضدعفونی کردن معابر ختم نشده و بعد از تعطیلات نوروز در سال 99 با کمک خیرین و هزینه شخصی چند دستگاه چرخ خیاطی تهیه و از این طریق به تولید ماسک و اقلام بهداشتی پرداخته و روزانه چیزی در حدود 500 ماسک را تهیه و در اخیتار مردم و کادر درمان قرار دادیم.

بعد از دستور مقام معظم رهبری در خصوص آغاز رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه، بسیجیان پایگاه شهید نواب صفوی در کنار دیگر پایگاه‌های گیلان دعوت مقام معظم رهبری را لبیک گفته و به تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی هر چند کم پرداخته و این روند در این محله و شهرستان با قدرت در حال انجام است.

تلاش بچه های جهادی پایگاه شهید نواب صفوی از چشم مردم هم دور نمانده و برخی اهالی محل برای قدردانی از زحمات این بسیجیان پلاکاردی را هم در جلوی پایگاه نصب کردند تا از این طریق قدردان تلاش‌های اعضا و بسیجیان این پایگاه بوده باشند.

این تنها گوشه ای کوچک از اقدامات صدها پایگاه بسیج در سراسر کشور است که منجر به تولید میلیونها ماسک و هزاران لیتر محلول ضد عفونی در روز شده است. کار بزرگی که اگر نبود وضع ما هم امروز مانند برخی کشورهای بزرگ جهان بود که مجبور به سرقت محموله های بهداشتی یکدیگر هستند.

​انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار