مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه لشکر ۱۰ سیدالشهداء(ع) البرز:

حضرت خدیجه(س) دارای عقل و درایت بالایی بودند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه لشکر ۱۰ سیدالشهداء(ع) گفت: حضرت خدیجه(س) دارای عقل و درایت بالایی بودند.
کد خبر: ۹۴۲۵۰۹۸
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

حجت الاسلام والمسلمین کاووس عطائی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه  لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهداء(ع) در گفتگو با خبرنگار بسیج ضمن عرض تسلیت به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س) گفت: این بانوی بزرگوار نزد رسول خدا(ص) خیلی شایسته و عزیز بودند.
وی وفات حضرت خدیجه(س) را بر حضرت رسول(ص) سنگین خواند و ادامه داد: سال وفات این بانوی مکرمه را که همزمان با وفات حضرت ابوطالب عموی پیامبر گرامی اسلام بود را سال عام الحزن معرفی کردند.
وی افزود: حضرت خدیجه کبری(س) از خاندانی اصیل و شجاع بود. پدرش کسی بود که وقتی پادشاه یمن تصمیم گرفت حجر الاسود را به یمن منتقل کند، شمشیر به دست گرفت و شجاعانه در مقابلش قرار گرفت و فریاد زد که اجازه نمی دهم شما متعرض حجرالاسود شوید،این بانوی بزرگوار از چنین خاندانی هست.
به گفته وی، حضرت خدیجه(س) دارای عقل و درایت بالایی بودند، چنانچه در صحیح بخاری نقل شده است که این خانوم از لحاظ عقل با درایت ترین بودند.
حجت الاسلام والمسلمین عطایی ابزار کرد:خدیجه(س) بانوی موحدی بود. قبل از اسلام دارای آیین ابراهیمی بودند و بعد از بعثت حضرت رسول(ص) اولین زنی بودند که به اسلام گرویدند.
این مسئول ولایت پذیری را ازویژگی های شاخص حضرت خدیجه(س) دانست و گفت: وقتی که پیامبر گرامی اسلام حضرت علی علیه السلام را به عنوان خلیفه معرفی کردند،به حضرت خدیجه(س) فرمودند: ای خدیجه، بعد از من علی(ع) مولای تو و مؤمنین است، حضرت خدیجه(س) بعد از شنیدن این کلام از حضرت رسول(ص) گفت: ای رسول خدا شما صادق هستی و من به شما ایمان آورده ام به آنچه که شما نیز فرمایش کردید بیعت می کنم و شهادت میدهم من به این پیمانم پایبند بمانم. لذا این فرمایش خانم، بیانگر این است که در ولایت پذیری پیش قدم می باشد.
وی در پایان شجاعت را از ویژگی های ديگر اين بانو خواند و عنوان کرد: در زمانی که پیامبر(ص) از لحاظ شخصی جایگاه خاصی نداشت، خدیجه کبری(س) در بین تجار معروف بود، اما با پیامبر اکرم(ص) ازدواج کرد و سرمایه اش را برای اسلام هزینه کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار