به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ به همت پایگاه عقیله بنی هاشم سلام الله علیها، روستای مسن مراسم اعتکاف با حضور خواهران بسیجی در مسجد این روستا برگزار شد.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج عقیله بنی هاشم سلام الله علیها، روستای مسن بخش ارمند از توابع شهرستان خانمیرزا گفت: برگزاری مراسم اعتکاف در ماه مبارک رمضان موجب آرامش روحی و روانی در انسان می شود.
وی افزود: اعتکاف تأثیر معنوی زیادی بر روحیه افراد شرکت کننده در این مراسم آرامش بخش دارد و موجب نزدیکی به خداوند می شود.
این فرمانده بسیجی تاکید کرد: خواهران بسیجی این روستا استقبال خوبی از این مراسم داشتند و در برنامه های سخنرانی، جزء خوانی و خواندن زیارت عاشورا، مناجات حضرت امیرالمومنین حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام در مسجد کوفه ، دعای جوشن کبیر و مراسم قرآن به سر شرکت کردند.