۰۷ / تير / ۱۴۰۴ - 28 June 2025
11:28
کد خبر : 9428603
۱۸:۵۳

۱۴۰۱/۰۲/۰۸
در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه میبد به مناسبت روز قدس آمده است:

فریاد "القدس لنا" را در جهان طنین انداز کنیم

در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه میبد به مناسبت روز قدس امده است: بار دیگر وقت آن رسیده که با حضور پر رنگ خود نشان دهیم مسئله قدس خط قرمز مسلمانان است و فریاد "القدس لنا" را در جهان طنین انداز کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه میبد به مناسبت روز قدس آمده است:

بسم رب المظلومین

روز اجرای عدالت بر ظالم سخت‌تر از روز ستم بر مظلوم است.
امام علی (ع)

روز قدس یادگار ارزشمند امام خمینی (ره)، نقطه عطفی در اتحاد مسلمانان در مبارزه جدی با رژیم غاصب صهیونیست است.
مقاومت مردم شجاع فلسطین نشان داد که صبر و مقاومت آن‌ها حتی با دست خالی دشمنان را مستأصل کرده و آنان را به زانو در می‌آورد؛ درود خدا بر آن‌ها که با خون سرخ شهدای خود می‌درخشند و جهاد و مقاومت را به عالم تدریس میکنند.
امروز که دنیا توسط رسانه‌های استکباری بمباران میشود وظیفه ماست که با حداقل کار ممکن صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم.
بار دیگر وقت آن رسیده که با حضور پر رنگ خود نشان دهیم مسئله قدس خط قرمز مسلمانان است و فریاد "القدس لنا" را در جهان طنین انداز کنیم.
بسیج دانشجویی دانشگاه میبد از ملت شریف ایران خصوصاً مردم دیار دارالعباده دعوت می‌کند تا با حضور یکپارچه خود در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود را از مردم ستمدیده فلسطین اعلام و موجب دلگرمی و قوت قلب آن‌ها و تمامی مظلومان جهان باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید