قروین_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در دیدار با تعدادی از حافظان و مربیان قرآنی استان قزوین اظهار کرد: وجود تعداد قابل توجهی حافظان قرآن و جامعه مرتبط با مفاهیم قرآنی در قزوین نسبت به جمعیت استان به برکت اخلاص کسانی است که در این مسیر قدم برداشته اند.
وی افزود: این رویکرد و نگاه و حمایت همه جانبه از فضاهای قرآنی در برنامه های مجموعه مدیریتی استان قرار دارد و باید با تشکیل کارگروه های مختلفی مشکلات زیرساختی این حوزه را برطرف کرد.
اعلایی گفت: در دولت سیزدهم یک توجه ویژه به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی را شاهد هستیم که یکی از مهم ترین آرمان ها توجه به مفاهیم و باورهای قرآنی و اعتقادی است.
استاندار قزوین اضافه کرد: دولت سیزدهم با تمام توان به دنبال تحقق آرمان های اصیل اسلام و قرآن است.
در این دیدار تعدادی از حافظان و مربیان قرآنی به بیان دغدغه های خود در زمینه فعالیتهای قرآنی پرداخته و استاندار نسبت به برطرف شدن این مشکلات دستوراتی را صادر کرد.
همچنین در این دیدار وفاپور مشاور و دستیار ارشد استاندار و فائزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین حضور داشتند.
گفتنی است در پایان از تعدادی از حافظان قرآن کریم در استان تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/۱۰۱۰