۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:05
۲۲:۳۷

۱۴۰۱/۰۳/۰۱
سرپرست فرمانداری شهرستان کبودراهنگ:

سوم خرداد نقطه عطف پیروزی‌های ایران در جنگ تحمیلی است

همدان-سرپرست فرمانداری شهرستان کبودراهنگ گفت: سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر نقطه عطف پیروزی‌های ایران در جنگ تحمیلی است.
سوم خرداد نقطه عطف پیروزی‌های ایران در جنگ تحمیلی است

به گزارش خبرگزاری بسیج، یدالله ابراهیم خانی در جلسه هماهنگی ستاد بزرگداشت سوم خرداد در شهرستان کبودراهنگ اظهار کرد: سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر نقطه عطف پیروزی‌های ایران در جنگ تحمیلی است.

وی تصریح کرد: سالروز آزادسازی خرمشهر، تجلی فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت است .

سرپرست فرمانداری شهرستان کبودراهنگ با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار جوانان در همه عرصه‌ها افزود: در تمام دوران دفاع مقدس جوانان، جنگ را اداره می‌کردند و نقش مهمی در آن داشتند .

وی تاکید کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی برای بزرگداشت روز سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر مسئولیت دارند و باید با همه توان در این راستا برنامه‌ریزی کنند .

فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ نیز در ادامه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروز فتح خرمشهر گفت: این رویداد تاریخی از جاودانه‌ترین حماسه‌های دفاع ملت از آب و خاک این سرزمین است.

سرهنگ حسین سوری افزود: عطرافشانی مزار مطهر شهدا، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، برگزاری همایش بزرگداشت سوم خردادبا حضور دهه نودی‌ها و اقشار مختلف مردم، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی و هنری و ورزشی و پرپایی نمایشگاه از برنامه‌های این روز در شهرستان کبودراهنگ است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید