بخش اعظمی از ظرفیت نخبگانی بسیج در گیلان مغفول مانده است

جانشین سازمان بسیج اساتید سپاه قدس گیلان با بیان اینکه بخش اعظمی از این ظرفیت‌‌های نخبگان بسیجی مغفول مانده است، گفت: بخشی از این مغفول ماندن از سوی دانشگاه‌ها بوده و بخشی دیگر برعهده مراکز دولتی است.
کد خبر: ۹۴۴۰۱۱۸
|
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، حسین بهمنش امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مطالبه‌گری بسیج اساتید جهت ورود نخبگان به تصمیم‌گیری‌های استانی جهت حل مشکلات اظهار کرد: استان گیلان از ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی برخوردار است و همچنین مراکز پژوهشی ملی و بین‌المللی وابسته به جهاد کشاورزی نیز در استان دایر است.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر دانشگاه علوم پزشکی استان نیز به عنوان مجموعه‌ای مستقل، ظرفیتی در حوزه نظام درمان گیلان است افزود: با کنار هم قرار دادن همه این مراکز به 2 هزار و 500 عضو علمی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و علوم تحقیقاتی و علمی پژوهشی می‌رسیم.

جانشین سازمان بسیج اساتید سپاه قدس گیلان با تأکید بر لزوم توجه به بهره‌گیری ادارات گیلان از نخبگان جهت حل مسائل مختلف، گفت: نیازهای پژوهشی مراکز دولتی هر ساله از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان احصاء شده و در اختیار دانشگاه قرار می‌گیرد تا اساتید مربوطه با انعقاد قراردادها پژوهش را دنبال کنند.

بهمنش با بیان اینکه بخش اعظمی از این ظرفیت‌‌های نخبگان بسیجی مغفول مانده است، تصریح کرد: بخشی از این مغفول ماندن از سوی دانشگاه‌ها بوده و بخشی دیگر برعهده مراکز دولتی است بنابراین این عدم پیوند دلایل مختلفی دارد.

وی با بیان اینکه بخشی از این دلایل به توانایی‌ها به‌ویژه توانایی تمرکز بر روی حل مسائل در استان برمی‌گردد که دانشگاه هنوز به آن نقطه مطلوب نرسیده است، بیان کرد: بسیاری از دانشگاه‌های استان هنوز در نقطه دانشگاه‌های نسل اول و دوم قرار دارند‌.

جانشین سازمان بسیج اساتید سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه تأکید دانشگاه‌های نسل اول و دوم عمدتاً بر روی موضوع آموزش است و این تا حدودی دانشگاه را از پرورش دانشجویان توانا برای حل مسائل استان دور می‌کند گفت: دانشگاه‌ها باید توانایی خود را افزایش دهند که اقداماتی در این راستا در حال انجام است اما با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.

به گفته بهمنش از طرفی مراکز دولتی نیز تا حد زیادی با توانایی دانشگاه‌ها آشنایی ندارند و از سوی دیگر زمان‌بر بودن، سختی استفاده از ظرفیت‌های بومی و ورود سوداگران در این حیطه برای فروش کالا و یا تحویل پروژه‌‌های آماده خود به مراکز دولتی سبب شده تا مراکز دولتی به سمت حل سریع پروژه‌ها بروند.

وی با بیان اینکه در این میان نقش سرمایه‌گذاری درازمدت به همراه تحقیق و پژوهش کمرنگ‌‌تر می‌شود افزود: فرهنگ تعامل و ایجاد بسترهای حل مسئله مانند رویدادهای حل مسئله و سرمایه‌گذاری بر روی پژوهش‌گران توانمند راه حل مناسبی برای حل این موضوع است.

جانشین سازمان بسیج اساتید سپاه گیلان با بیان اینکه اکنون در حال رایزنی و حرکت رو به جلو در این عرصه هستیم بیان کرد: بسیج اساتید در دوایر دولتی و دانشگاه‌ها نهادی متولی نیست اما به جهت نشان دادن توانایی‌ اساتید بسترهای لازم را ایجاد می‌کند و در تلاشیم با تشکیل حلقه‌های فکری و حل مسئله و اندیشکده‌های تخصصی در این راستا گام برداریم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار