به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، هوشیار در دومین مجمع کمیسیونهای شهرسازی و معماری شوراهای دور ششم، گفت: چالش جدی که تقریبا همه مدیریت شهری کلانشهرهای کشور را با مشکل مواجه ساخته بحث حاشیهنشینی و بافت فرسوده است.
وی افزود: طی ادوار گذشته اتخاذ برخی سیاستهای غلط موجب ایجاد حاشیهنشینی در کلانشهرها شده و متاسفانه برخی از این سیاستها هنوز هم تداوم دارد.
هوشیار اضافه کرد: در موضوع طرح اقدام ملی مسکن، دولت بیشتر شهرهای جدید اقماری کلانشهرها را مورد توجه قرار داده است که این تصمیمگیری برخی پیامدهای جدی همچون کمبود زیرساختها و بحران هویت را در پی دارد.
وی تاکید کرد: در همین راستا پیشنهاد ما به دولت محترم این است که به جای شهرهای جدید واحدهای جدید را در بافت فرسوده که از نظر زیرساخت و هویتی نیز آماده است احداث کند.