به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام باقری، امام جمعه شهرستان پیشوا در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته در مصلی حرم مطهر حضرت جعفربن موسی الکاظم(ع) اظهار داشت: آغاز ماه ذی الحجه ماه امیرالمومنین ماه اهل بیت و ماه امامت و ولایت را تبریک عرض می کنم.
امروز روز ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) است خانواده کانونی است که شخصیت هر کسی در آن شکل می گیرد خانواده یک کشور کوچک است امروز متاسفانه اگر خانواده می خواهد سالم بماند باید مواظب دشمن باشد دشمنی که در سال های اخیر کانون خانواده در غرب را به ویرانی و نابودی کشانده است امروز همان دشمن به سراغ ما و مسلمانان آمده است که کانون گرم خانواده ما را از بین ببرد که باید مراقب باشیم.
وی افزود: گرانی ها در مملکت ما تا کجا می خواهد بالا برود یک مقدار نظارت و مدیریت کنید همین الان یک جنس می خواهی خریداری کنی می گویی گران است فعلا پول همراهم نیست آقای کاسب و فروشنده می گوید دوروز دیگر گران تر می شود چه خبر است تا کجا تا کی؟ یک ماه دو ماه سه ماه ٢۰ درصد ۴۰ درصد ١۰۰ درصد بالا رفته و گران شده است چه کسی می خواهد نظارت کند اگر مردم قرار است نظارت کنند گروه های جهادی مردمی تشکیل دهیم و نظارت کنیم پس این همه دستگاه های نظارتی عریض الطویل که در مملکت ما هستند چه کار می کنند زور و قدرت و نیرو و امکانات ندارند؟ همه چی وجود دارد اراده نیست انگیزه خدمت داشته باشید اراده و انگیزه خدمت را قوی کنید وزرا و وکلا و سران سه قوه ما نظارت کنید ما که در خدمت شما هستیم ما که هرچه شما می گویید چشم می گوییم ما که این دولت و مجلس و قوه قضائیه را دوستشان داریم امید به این دولت داریم خدای نکرده این تلقی نشود که ما مخالف سیاست دولت هستیم به سیاست های دولت عمل و تشویق و ترغیب و کمک می کنیم اما تا کی این گرانی ها می خواهد بالا برود زمان و سقفی بگذارند که ما بدانیم تا این مرحله هست خودمان را با آن وفق دهیم باید نظارت و مدیریت کنید.
امام جمعه پیشوا بیان کرد: عزیزان من دولت و مجلس محترم اگر مردم را رودرروی هم می خواهید قرار دهید خیلی راحت بگویید به مستاجر می گوییم بیشتر از این حق پرداخت نداری و به مالک هم می گوییم حق دریافت بیشتر از این نداری خب زندگی ها چطور بچرخد من برای زندگی خودم مجبور هستم کرایه مغازه و خونه ام را بالا ببرم از آن سمت هم مستاجر پول ندارد بدهد چه کار کنیم مقصر کیست آقای دولت آقای محترم آقای مجلس و وزرای محترم فکری کنید مردم را به یکدیگر بدبین نکنید مردم را رودرروی هم قرار ندهید این خیلی خلاف سنگینی است البته من تشکر می کنم از مالکین و صاحب خانه هایی که کمک می کنند اجاره ها را بالا نبردند یا درصد اندکی بالا بردند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |